Victima a violentei in familie?
 Daca esti insarcinata si victima a violentei in familie, sau daca partenerul te preseaza sa faci avort, impotriva vointei tale, aici gasesti ajutor:
- Institutii active in prevenirea si combaterea violentei in familie

- Adaposturi pentru victimele violentei in familie

Ultimele articole

Campanii Anti-Avort

Alege Viata !
NU iti ucide bebelusul !

Alege viata ! NU iti ucide bebelusul ! - Campanie Anti Avort - Campanie Pro-Vita - Pentru Viata - Pro-Life

Dreptul la Viata -
Spune NU avortului
Dreptul la Viata ! Spune NU Avortului - Campanie Anti Avort - Campanie Pro-Vita - Pentru Viata - Pro-Life


International Anti-Abortion Campaigns

The Pill Kills - Pilula Ucide
The Pill Kills - The Pill Kills Women - The Pill Kills Unborn Babies - Pilula (anticonceptionala, contraceptiva hormonala, etc.) Omoara Femeile - Pilula Omoara Copii Nenascuti - Campanie Pro Life - Pro Vita - Pentru Viata
- The Pill Kills Women -
Pilula (anticonceptionala, contraceptiva, hormonala, etc.) Omoara Femeile
- The Pill Kills Babies -
Pilula Omoara Copii Nenascuti

A two-minute video overview of abortion. What it is, who it affects, how it is performed, why it happens, and why it is unjust.
A two minute video overview of abortion. A two-minute video overview of abortion. What it is, who it affects, how it is performed, why it happens, and why it is unjust. Anti Abortion Campaign by Abort73.com - Campanie Pro Life - Pro Vita - Pentru Viata
The graphic portions of this video have been obscured through pixelization. For an unfiltered look at what abortion actually does to the most helpless members of the human community, visit Abort73.com.
Anti-Abortion Campaign by Abort73.com

The Truth Trucks -
The Truth about Abortion -
Adevarul despre Avort

Where are the Truth Trucks now ? - OperationRescue.org - The Truth about Abortion - Campanie Pro Life - Pro Vita - Pentru Viata
The Truth Trucks - Anti-Abortion Campaign by OperationRescue.org

Mai multe campanii din Romania, dar si internationale, de informare, consiliere si ajutor: Campanii Anti-Avort, pliante Pro Vita, brosuri, carti, Pentru Viata - Pro Life - Choose Life ! - Alege Viata ! Nu iti ucide bebelusul ! Consiliere, Ajutor - femei in criza de sarcina, pre si post avort, familii...

Mesaje pe Twitter

Utilizatori online

Avem 43 vizitatori online
DREPTUL LA VIATA AL FIECARUI OM - Care este diferenta intre libertate si libertinaj? Femeile care inghit pilulele, accepta prezervativul sau folosesc metoda calendarului, etc. se prostitueaza? Adevaratul Canon pentru avort?... etc. - Pr. Nicolae Tanase Imprimare
Conferinte si emisiuni romanesti Pro-Vita - Conferinte si emisiuni romanesti Pro-Vita
Scris de Administrator   
Duminică, 16 Noiembrie 2008
Vizualizări: 19221

Conferinta Timisoara - 9 Mai 2007 si conferinta „Marturisirea Credintei: intre Dragoste si toleranta.” din Chisinau, Moldova - 8 Februarie 2010.


Descarca fisierul original (115 MB) Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierul original, dati click dreapta pe link si apoi alegeti "Save Target As ..." sau "Save Link As ..."

Cateva extrase din conferinta:

" (...) dar cand scoatem sabia la Dumnezeu ce se intampla? Adica sabia inseamna revolta noastra, opozitia noastra la iubirea lui Dumnezeu, si iata cum scoatem noi sabia...Ca sa se nasca un copil avem nevoie de 3. Avem nevoie de sot, de sotie si de Dumnezeu. Copii nu se fac in 2 se fac in 3!

Ce trebuie sa faca sotul ce trebuie sa faca sotia stim.  Dar Dumnezeu ce trebuie sa faca? Trebuie sa sadeasca sufletul creat de El insusi, Dumnezeu, in momentul conceperii, in momentul zamislirii ca nu exista trup fara suflet sau suflet fara trup si nu exsita nicio cutie undeva unde sunt sufletele si Dumnezeu mai ia un suflet il mai sadeste...Il creaza " (sufletul) " in momentul conceptiei!

Asta inseamna ca Dumenzeu participa...Tatal Meu lucreaza si Eu lucrez...<< Tatal Meu pururea lucreaza si Eu lucrez >> zice Mantuitorul Hristos.Ori noi ne opunem. Cum ne opunem? Prin toate metodele, prin tot ce s-a inventat mai rau: prezervativ, diafragma, spermicide...astea sunt contraceptive.  Sau avortive: sterilet, pilule, pilula de a 2-a zi, pilula din prima zi si asa mai departe...Opozitie! Dumnezeu sta pregatit sa creeze un suflet si noi Il refuzam! (...)"

Conform ultimelor studii medicale, genetice asupra oului (zigotului), embrionului, asupra copilului nenascut si spermicidele NU sunt contraceptive sunt Avortive!  Spermicidele sun incluse si in lubrifiantul de pe prezervativ  (chiar daca pe cutie nu se specifica existenta spermicidelor), spermicidele sunt si pe: diafragma, in componenta supozitoarelor contraceptive (supozitoare cu spermicide), creme vaginale  etc. (pentru detalii despre spermicide si substanta toxica, teratogena  Nonoxynol 9 inclusa in spermicide  despre care nu se vorbeste,  vedeti categoria "Ce spune Stiinta, Medicina", conferintele cu d-na Dr. Christa Todea-Gross, dar si alte articole studii medicale de pe acest site).

"(...) Azi, noi n-am putea face si noi asta. Poate deja in minte avem prostituatele de pe strada. Deacord. Dar nu pentru acelea avem noi marea grija ca acelea sunt putine.
Noi avem marea grija si marea strangere de inima si problema noastra,
avem problema sotiilor noastre care se prostitueaza! Dar cum se prostitueaza?

Pai cum se prostitueaza la bordel. Ce este la bordel? La bordel exista o femeie sau mai multe femei astea sunt controlate de medic, in Germania este o strada intreaga asa cu asa ceva in vitrine e dezastru ce este acolo. Ma mir cum...adica ma mir, stai si te gandesti cum Dumnezeu poate sa permita? Si iata Dumnezeu in iubirea Lui tot ne asteapta. Si acolo exista un medic si acolo exista un control mai ales acum lucrurile stau destul de aspru si barbatii merg si savarsesc intr-un mod...fara scop cu o femeie necunoascuta un lucru lasat Dumnezeu in afara Cununiei " (religioase) ".

Barbatii nostrii ce savarsesc acelasi lucru cu propria lor nevasta! Dar merg si la Biserica, dar unii se si spovedesc altii se si impartasesc. Numai ca folosesc prezervativul, folosesc pilulele, folosesc pastilutele nu stiu ce mai fac nu stiu ce calendar mai tin si atunci inseamna ca se prostitueaza. E cam dur cuvantul eu stiu dar trebuie sa vorbim pe fata ca asta e tema! Tema este asta: Libertatea noastra in viata daruita de Dumnezeu.

Care este diferenta dintre libertate si libertinaj?
Care este diferenta dintre o traire obisnuita conjugala si dezmat?
Ce se vede e clar ca este dezmat. Asta vorbim despre femeile cinstite eu nu vorbesc de Daniela Gyorfi si de nu stiu cine...eu vorbesc despre femeile cinstite acum. Restul priviti in strada si nu trebuie sa aducem in discutie nimic pentru ca lucrurile sunt evidente...

Ne invata...stiinta ca, ca teologia ne-a invatat dar nu am luat aminte acum ne invata stiinta, ca: Omul e om din secunda conceperii. Si ca in prima zi arata asa, in a 2-a, a treia, a patra, in saptamana intai, a doua, a treia, a patra...Inseamna ca Dumnezeu stie ce si cum, inseamna ca Dumnezeu ne are in planul Sau, inseamna ca avem deaface cu o prezenta, cu un corp independent. Cel mult 14 zile e dependent, dupa 14 zile e dependent de mancare dar nu de altceva.

Si ramane intrebarea daca noi intelegem ca femeiea NU are drept asupra copilului si nici asupra corpului ei!

Auzim adesea, adesea: Fiecare femeie zice face ce vrea cu corpul ei... Bine cu corpul ei, nu e adevarat, nu ar trebui, da sa faca ce vrea cu coprul ei, dar de ce face ce vrea si cu corpul altuia! Adica cu copilul zamislit intransa. Atunci femeia are asa-zisa libertate, falsa libertate de a omora copilul. Atunci ce mai vorbim noi despre: Dreptul la Viata. Ce rost are sa vorbim despre drepturi daca nu vorbim despre obligatii

 

Eu stiu cine a venit la conferinta. La conferinta au venit numai oameni seriosi, oameni dispusi sa jertfeasca putin din timpul lor, ca sa inteleaga si mai precis sa duca mai departe cuvantul. Cuvantul daca vreti sa-l duceti mai departe. Aceste cuvinte care sunt neindemanatice ele nu presupun nici elocinta nici nimic. Trebuie dus asa, cum il auziti! Nu mangaiat, nu pieptanat nu machiat, asa trebuie spus asa: 

Stiti ce am auzit?... maine la serviciu sau unde mergeti, stati pe o banca intalniti o persoana straina, o prietena, sau o colega de serviciu.
Stiti ce am auzit aseara la serviciu?
Ce ai auzit? Am auzit ca femeile care inghit pilulele, pastilutele se prostitueaza!
Cum se prostitueaza!?? O sa primiti reactia si dati explicatia asta. Si spuneti ca femeile nu sunt butoane. Femeile nu sunt butoane: DA, NU. Nu...Femeile sunt fiinte create de Dumnezeu si dotate cu suflet viu, cugetator...spre veselia, ajutorul barbatului. Ele sunt din punctul acesta de vedere egale cu barbatul si din alte puncete de vedere sunt superioare barbatului, dar trebuie sa NU se prostitueze! Daca se prostitueaza atuncea, se capata un dispret de aceea pacat ca au ajuns intr-o asemenea stare dupa ce Hristos le-a inaltat la starea
binemeritata si pentru care au fost create. Lucru precis.

Cati copii o sa nastem pana la urma?
O sa se nasca si intrebarea acesta. Dar ce o sa mai facem cu copii avem deja 2, avem deja 6, avem deja 8 ce o sa mai facem cu copii...Ce sa facem sa nu facem nimic. Sa lasam lucrurile sa curga.(...) "

" (...)  Care este invatatura Bisericii aceasta sa o urmam. Vrem sa fim comozi? Atunci sa nu ne insuram. Vrem sa ducem o altfel de viata? Atunci sa nu ne maritam. Vrem sa luam crucea? atunci sa o luam. (...)

Cand se naste scandal si la abaterile noastre ale celor casatoriti, care nu ne tinem de juramant? Un calugar cand isi calca juramantul imediat este judecat de societate. Imediat condamnat. De ce? Nu se cadea si asa mai departe. Dar noi cand o sa avem aceste mustrari? Cand o sa facem scandal cu noi insine?

Dumneavoastra la vedere pastrati inca ceva care mai ramane inca se numeste: Bunul simt. Observati ca a disparut bunul simt? Observati ca abordare care se face la serviciu, pe strada depinde in multe situatii e lipsita de bun simt. Observati imbracamintea copiilor s-a nascut o moda lipsita de bun simt. S-a nascut o moda una la fete, una la baieti. Trebuie sa arate asa si asa. Si moda modifica. Nu modifica nu numai hainele, nu modifica numai corpul, asta n-ar fi mare pericol. Prin aceasta se urmareste intr-un mod pus la punct modificarea interiorului configuratiei interioare. Si la noi in ca mai era superioara, deosebita.

Cati parinti nu se imprumuta in banca sa ia calculator la copii? De ce? Pentru ca au nevoie pentru ca au nevoie se cere accesul la informatie ar fi partea buna a lucrurilor. Cati parinti nu fac aceasta mare greseala necontroland? Si avand copilul lor acces la TOT! Si-si fac copii robi unui sistem de unde nu-i mai poti scoate.

Inca n-am pierdut tot. Inca ar mai fi putere sa ne revenim, dar pentru asta trebuie sa ne socotim pe noi, fiecare apti sa mutam lumea, sa determinam moralitatea. Sa incepem relatia noastra cu Dumnezeu cum EL a dorit-o si o doreste, relatia de IUBIRE.

Acuma ma gandesc ca am vorbit prea sobru. Ma gandesc, dar asa a fost tema. (...)

In timp ce noi ne rugam, in timp ce noi mancam, in timp ce noi chiar si facem milostenie si ajutam pe aproapele, tot aproapele nostru este ucis, este omorat, este zobit. La Cluj o d-na doctor a pus la o clasa de a 9-a un CD cu un avort chirurgical, nu asta care-l tot vedeti ecografic, un avort chirurgical.  " Avortul este cel de pe site: CUM SE FACE AVORTUL ! - SOCANT - CEL MAI DUR FILM DESPRE AVORT.  "  Si-o fata a si lesinat, pentru 2 ani si-a si pierdut dreptul de libera practica. De ce? Ca vazand fata aceea, fetita filmul, filmuletul asta s-a speriat si a lesinat. De ce sa nu constientizam copii de ceea ce fac parintii lor? De ce sa nu-i constinetizam de ceeea ce vor face si ei daca vor merge in aceasta destrabalare! E bine sa facem lucrul asta.

Sunt peste...Acuma statistica s-a opriti la decembrie dar daca estimam asa sunt deja peste 18.000.000 de avorturi in...din '90 incoa in aproape 17 ani. Asta e groaznic!

Sunt peste 40.000 de avorturi facute pana in 14 zile prin sterilete si pilule si asta este enorm si celelalte care s-au savarsit. Sunt atatia copii care au fost evitati sa se nasca.

In schimb construim ati vazut, facem credite, facem chiar si Biserici e foarte bine. Chiar ne si implicam in aspecte sociale, spitale, azile, se savarseste Sfanta Liturghie toate bune! Un singur lucru rau romanii nu mai vor sa mai nasca...si cei care nasc aduna in jurul lor un fel de aura asa neinteleasa, pana la urma sunt tratati cu tot dispretul si celelalte. Eu cred ca este bine sa ma opresc aici, dealtfel nici n-as mai avea ceva de spus si daca aveti ceva intrebari este bine sa le aveti.

Tot ce vedeti aici le-am pus intr-un pliant care poate circula si la dvs. numit: Jurnalul copilului nenascut...Se vede aici tot, el se afla pe hol. Si care puteti cumparati-l care nu luati-l gratuit si distribuiti-l daca-l cumparati mai fabricam altele, daca nu macar distribuiti-l. Sunt cateva telefoane primite ca acesta ar fi miscat pe unul sau pe altul. Asta este treaba buna. Asta nu o am decat sa va las una dar ar trebui facuta si afisata pe toti stalpii prin oras si prin statii. Si v-am adus aicea sa cumparati sa faceti un cadou. Care puteti care nu luati-le gratuit numai sa faceti cadou. La duhovnici, la duhovnicii dvs., la preotii dumneavoastra o sa vedeti o sa le faca placere.
Va mai astept pe la mine, unii dintre dvs. ati mai venit, e cam departe judetul Prahova. Va felicit ca sunteti seriosi si nasteti copii care puteti naste care nu macar sa-i nastem duhovniceste. Care nu macar sa incurajam. "

 


"(...) Care am facut avorturi sa facem Adevaratul Canon nu falsul canon, adica sa salvam copilul de la avort si apoi sa-l botezam. Sa nu botezam copil salvat dea gata. Am voie sa botez numai copilul pe care eu cu sudoare, noapte, zi, cu promisiuni, cu bani cu ce am putut eu am determinat mama si nu a facut avortul. Si daca-mi da voie il si botez ca nas, daca nu-mi da voie treba ei Dumnezeu ia seama ca eu am insistat si datorita mie mama a renuntat la avort asta e Adevaratul Canon. Restul orice altceva este valabil dupa ce faci acest lucru. Si lumanari aprinse e bine, dar dupa si imbracatul copiilor si milostenia dar dupa, dupa ce salvezi copilul dupa ce pui copilul omorat in loc. Plus ca dupa aia ramane la mila lui Dumnezeu ca nu stim cum Dumnezeu coteaza lucru asta... (...)" "A...deja avem intrebari. Asta inseamna...Eu tot am lungit-o credeam ca o sa vina... Iata cineva intreaba:

Ce trebuie sa faca o femeie din punct de vedere duhovnicesc in timpul sarcinii?  Cum sa se comporte sotul cu sotia sa in aceasta perioada?

Este un parinte care-i spune: Arsenie Boca. Ati auzit de el. El are cateva afirmatii dezvoltate in adevarate predici despre lucrul acesta. El incearca sa demonstreze ce se intampla sub aspect...stiintific. Eu am intrebat ceva despre afirmatiile lui pe un genetician. I-am aratat si desenele si a zis: << Parinte pentru ziua de astazi nu e ceva extraordinar, dar pentru data cand el a facut aceste constatari este ceva de vis! Aproape nu-imi vine sa cred ca afirmatiile acestea sunt facute in 1946 >> Mi-a zis asta care era expert, doctor in genetica, asa mi-a spus. Si acolo puteti citi foarte multe lucruri despre astea si cartile lui vad ca circula.

O femeie in timpul sarcinii trebuie sa stie ca copilul trage din ea! Trage trage mancare, trage oxigen, trage totul trage din ea. Trage comportament, moralitate, totul! De aceea copilul se zbate in burta cand mana e suparata. De aceea danseaza cand mama e bucuroasa. De aceea, de aceea...Dar mai trebuie sa mai sitm ca nu numai in timpul sarcinii copilul trage din mama ci si dupa. Ani de zile, uneori pana la moarte alteori mai putin intens asa pana la 21 - 24 de ani.

Dar sa mai stim inca un lucru ca copilul trage si din tata! Desi nu e in burta tatalui. Trebuie sa stim ca exista o legatura a copilului cu parintii. Nu e asa oricum si atunci tatal trebuie sa aibe un anumit comportament si dezmatul tatalui il trage si copilul, nu ca mosternire ci ca o consecinta. Si sa stim ca atunci cand suntem imorali, nedrepti se rasfrange si asupra copiilor.
Si sa stim noi copii ca trebuie sa luptam foarte mult cu noi prin Spovedanie, Liturghie si celelalte pentru a anula nu mostenirea, ca nu putem asta si n-ar fi drept sa spunem ca mostenim si gata nu mai avem ce face. Sa anulam consecinta nu pacatul ci consecinta.

Ce parere aveti despre metoda calendarului ?

Am o parere ca nu e lasata de Dumnezeu. Am o parere ca femeia este folosita ca un buton. DA. NU. Acum DA acum NU. Femeia nu e asta. Este un dispret la adresa femeii asta e calendarul!...Metoda.

Este mai bine ca o femeie care nu reuseste sa tina o sarcina, sa apeleze la o metoda contraceptiva care nu are efect avortiv?

Ce inseamna metoda contraceptiva? Ce este abstinenta? Asta este foarte buna si atat.
Dar de unde stii ca pe acesta poti sa-l ti, nu poti sa-l ti? Trebuie sa indepartezi cauzele. Cauzele sunt de natura duhovniceasca, de natura medicala, de natura...ehe...multe deci NU asta e solutia.

Daca sotul nu mai vrea copii ce sa faca sotia?

Daca sotul este prins in adulter de catre sotie, sotia nu are voie sa-l lase. Dar daca sotul o sileste la Avort, sau este impotriva nasterii de copii atunci femeia poate sa divorteze. O sa zicem ce facem incurajam divortul? NU descurajam PROSTITUTIA! Descurajam.

Pentru ca sa stiti la prima amenintare, a divortului care este de data aceasta canonic, la prima amenintare sotul incepe sa se gandeasca...Dar mai e o problema cand te-ai casatorit cu sotul tau ce ai stabilit cu el? Nu prea ai stabilit nimic. Si in timp a venit o alta stare de fapt, o alta gandire Dumnezeu ti-a luminat mintea prin cineva, printr-o carte, a lucrat Dumnezeu in tine si acum trebuie sa lucram si noi cu el. Ca noi l-am luat asa pe sotul nostru nu ne-a fost bagat pe gat. Noi l-am dorit, am stat de vorba, am gandint, am cerut acordul parintilor, am apelat la nas, la preot, ne-am spovedit. Vedeti e mare lucru sa alegi un sot cum trebuie dupa anumite principii, nu dupa altel. (...)"

"(...) Ce poate face un copil abuzat sexual la 8 ani de ambii parinti? Unul cu fapta, unul cu vorba. (...)"

"(...) Ce parere aveti despre sotii care se infraneaza de la legaturile conjugale cu scopul de a nu avea copii?

Am o parere foarte buna daca fac asta 28 de zile. Dar daca fac altfel inseamna ca aplica o metoda care supara pe Dumnezeu. Am parere, impartasesc parerea Bisericii ca de fapt, avem deaface cu un om care doreste numai placerea nu si fructul placerii si asta se numeste bordel!

Care e scopul bordelului? Este satisfacerea poftelor sexuale.

Care e diferenta dintre bordel si patul conjugal? Diferenta e ca patul conjugal este expresia, finalizarea, manifestarea IUBIRII! Asta e diferenta, nu e alta diferenta, e singura diferenta. Si atunci suntem impotriva bordelului.

E pacat ca intr-o familie, tu care din cauza varstei nu se mai pot concepe prunci sa existe relatii sexuale?

Ca sa raspundem la aceasta intrebare trebuie sa stim care este scopul principal si prim al casatoriei? Si dvs. trebuie sa va pronuntati i-a ziceti. Care e scopul casatoriei? Tu zici ca nasterea de copii...I-auzi...Desavarsirea sotilor impreuna.
Daca scopul prim ar fi nasterea de copii si scopul principal atunci relatiile sexuale ar fi pacat, in conjunctura descrisa aici. Dar daca scopul principal este IMPLINIREA atunci nu mai este pacat.   

Sa stiti ca Dumnezeu, prin Sfintii Parinti, chiar si prin canoanele sinoadelor, ecumenice si locale...ce au facut nu s-au amestecat prea mult. Au lasat, au considerat pe cei doi ca unicate. Familia nu este stereotip, familia este unica. Si atunci aceste probleme se rezolva in mod diferint la fiecare din miliardele de familii existente pana acum in istorie in mod diferit, in mod personalizat, pardon.

Ce reprezinta pacatul folosirii prezervativului, cat e de grav?

Pai reprezinta...Cred ca reprezinta...Pacatul lui Onan care indata Dumnezeu a poruncit si a fost omorat! Prezervativul pentru prima data, intr-o anumita forma a fost folosit de Onan si Dumnezeu l-a omorat! Iara pe Cain nu l-a omorat cand la omorat acesta pe Abel. Va sa zica este un pacat GRAV mai mare decat crima! Nu e un pacat eah...este un pacat mai mare decat o crima. Dovada cand Onan l-a savarsit l-a omorat pe loc Dumnezeu. Iar cand Cain si altii au facut crima Dumnezeu nu i-a omorat. A asteptat intoarcerea lor, mustrarea lor de constiinta si celelalte...(...)"Alte intrebari din conferinta:

- Exista o legatura intre nasterea fiilor trupesti si cei duhovnicesti?
  Ce este Raiul, iadul? Ce este Chipul ce este Asemanarea ?

- Ce ne puteti spune despre avortul terapeutic recomandat de medici in cazul in care mama sufera de diferite boli de exemplu boli cardiace si medicii nu sunt siguri ca sarcina
poate fi dusa la termen?
  Dar despre copii nenascuti care nu au cap, din burta mamei? (cum au iesit la ecografie la un copil de 8 luni, cazul lde la Focsani, care s-ar putea sa traiasca 2 ore...dupa spusele doctorului) Ce s-a intamplat? (pentru detalii aflati din conferinta)

- Ce sa fac daca m-am indragostit de o persoana care o sa se casatoreasca peste 3 luni? Este aceasta iubire sau inselare?

- Poate sa fie o femeie mai mare decat barbatul intr-o casatorie si daca da care este diferenta de varsta permisa?

- Am un prieten care a fost abuzat sexual de tata si de frate si acum e gay, vrea sa fie normal dar nu reuseste cum sa faca?

- O colega dea mea a aflat ca de cateva zile e insarcinata mai demult a facut un tratament injectabil cu antibiotice avea...nu stiu ce avea si nu stie daca este insarcinata ...este oare copilul in pericol sa se nasca cu malformatii?

- Cum o pot convinge sa nu faca avort? (este o credincioasa "caldicica").

- In cazul in care o femeie are o sarcina extrauterina este pacat daca se face avort?

- Ce pot face parintii care nu pot dobandi copii?

- Parinte cati copii aveti? Spuneti-ne cateva vorbe despre Pro-Vita.

- Cine savarseste pacatul lui Onan, dar se spovedeste are voie sa se impartaseasca?

- Ca mama de copii as dorii sa intreb in numele altor femei pe care le cunoasc care-si doresc copii si din cauza avorturilor pe care le-au facut nu raman insarcinate (ce sa faca?)  Mai pot cu ajutorul lui Dumnezeu sa aibe (copii) daca se intorc la rugaciune?

- De 2 ani si jumatate discut cu un baiat. Imi pierdusem fecioria am numai regrete si remuscari. Vreau sa va reamintesc ca nu am relatii intime si ca nu imi doresc. Imi doresc sa ma casatoresc la Biserica pentru a primii binecuvantarea lui Dumnezeu si pentru a avea copii. Recent mi s-a facut ecografie, iar medicul ma depistase cu chist. Mi se facuse trimitere la endocrinologie unde ma intrebase daca iau anti-baby iar eu i-am raspuns ca nu si nu am de gand. Medicul imi spusese probabil voi face un tratament hormonal pe baza naturista, anticonceptionale. Dati-mi va rog un raspuns daca e bine sa iau asa ceva?

- Cum prin ce metode se poate se poate inlatura pacatul Onaniei? Care face mari ravagii si acest pacat, care apare la tinerete continua apoi si la adulti la ce poate sa duca acest pacat?

- Parinte ce se intampla cu copii fecundati in vitro, clonati? Ei primesc suflet sau vor deveni niste monstrii in lume?

- Daca atunci cand eram in clasa 6-a am aflat ca o fata vrea sa faca avort si n-am incercat destul s-o opresc ce sa fac e si pacatul meu?

- Am citit ca o persoana care se casatoreste si nu mai e virgina face un pacat de moarte? Spovedirea pacatului permite casatoria sau doar se iarta pacatul dar casatoria e tot interzisa fiind pacat?

- In situatia in care se descopera malformatii copilului este permis sa se faca avort? De ce femeila care sufera un avort spontan sunt oprite de la Sfanta Impartasanie?

- Care este pozitia Bisericii fata de inseminarea (fertilizarea) in vitro? Ce pot face parintii ce nu pot avea copii? Cum percepe copilul prezenta tatalui in perioada de dinainte de nastere?

- Cum anticonceptionalele si steriletul au efect avortiv?

- Cum poate sa impace o femeie nasterea de prunci si cariera?

- E bine ca un tanar sa-si intemeieze o familie in timp ce studiaza?

- Se poate face ceva pentru a obliga legal spre a se abroga legea cu privire la avorturi?

- Pentru educatia copiilor sunt raspunzatori doar parintii?

- Parinte o mama isi poate vatama copilul din pricina dragostei fara discernamant?

- Parinte e corect ca la botez sa se dea 2 prenume?

- Ar trebui sa ne ingrijoram de lipsa spatiului vital daca toate familiile ar da nastere la multi copii?

- Cum se poate convinge un medic ginecolog sa renunte la realizarea de avorturi?

- Cat de mult ne afecteaza cablul TV, televizorul?

- Cu cine sa votam? Ne manjim mainile de sangele copiilor avortati daca votam negandit?

- Veniti in vara asta pe la noi? (in valea Plopului, Valea Screzii intreaba Pr. Nicolae Tanase)

Raspunsurile la intrebarile de mai sus dar si alte intrebari le gasiti in conferinta de la inceputul acestei paginii.


Conferinta Teologica Internationala: „Marturisirea Credintei: intre Dragoste si toleranta.” - 8 Februarie 2010.Descarca fisierul original (42.71 MB) Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierul original, dati click dreapta pe link si apoi alegeti "Save Target As ..." sau "Save Link As ..."


Cateva extrase din conferinta „Marturisirea Credintei: intre Dragoste si toleranta.”:

- De ce sufletele copiilor avortati nu ajung in Rai, in Imparatia lui Dumnezeu? Unde se duc sufletele copiilor avortati? 
  Deoarece copii avortati nu au fost Botezati. (copii avortati prin avortul: al cerere, avortul chirurgical, sau avortul hormonal, medicamentos, chimic (ex: prin pilule anticonceptionale/contraceptive, sterilet, vaccinuri contraceptive, RU-486 etc. Pentru mai multe detalii ascultati conferintele cu pr. Nicolae Tanase de pe acest site si/sau de la sursa). Un raspuns il aveti in extrasul urmator:

"(...) in Romania pentru ca ceasta situatie o cunosc eu in Romania si nu stiu care este situatia la dvs., inotam in sange! Nu pana la glezne, nu pana la brau, nu pana la gat...ci pana peste cap! Pentru ca populatia existenta in Romania acum este de 18.000.000, restul pana la statistica ca urmare a recensamantului se afla la lucru in instrainatate sau la studii sau intr-o problema sau alta in afara granitelor. Si in 20 de ani de la moartea lui Ceausescu incoace s-au omorat 18.000.100 de copii  " (s-au prin avort) " aceasta este cifra oficila, este statistica oficila pentru ca exista una neoficiala care arata aceasta stare de fapt si anume ca cifra poate sa fie chiar si dubla.
(...)
Daca se fac avorturi nu sunt vinovati numai cei ce fac avorturi: mamele, tatii, medicii, asistentele...Suntem vinovati cu totii pentru ca nu luam nici o atitudine! Avortul nu este o crima simpla este o crima complexa!

Pentru ca omoram corpul, pentru ca moare copilul nebotezat, pentru ca nu stim unde merge sufletul lui. Ca in iad nu poate sa mearga pentru ca n-a facut rau, in Rai nu poate sa mearga pentru ca nu e botezat.

Sfintii Parinti ai bisericii noastre sunt asa de rezervati si nu stiu, n-au reusit sa-si dea seama in timp, n-au avut descoperirea aceasta: << Ce se intampla? >> Primul raspuns este ca: << Sufletele lor raman la mila lui Dumnezeu. >>.

In Romania sunt probleme grave, in licee, in scoli
. Dupa noul statut al Bisericii Ortodoxe Romane la parohii s-au organizati centre sociale, avem si noi poate un pic mai dinainte sa prevada statutul, se numeste << Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti >>, adica: viata pentru cei care se nasc si pentru cei care nu se nasc si avem acolo 318 copii, care nu inseamna mult fata de 18.000.100, dar inseamna ceva. Si acesti copii demonstreaza prin prezenta lor, ca si alti preoti in tara, ca este cazul sa ne preocupam de esenta! Asta nu inseamna ca neglijam postul sau metaniile. Asta nu inseamna ca nu mai citim acatiste, dar va trebui a lucram. Pentru ca natia noastra este in pieire. Anul 2050 prinde Romania cu 6.000.000 locuitori.  Care situatie nu se poate repara...curand. Sa zicem ca se trezeste populatia si dupa aceea se rezolva. Nu se rezolva, se rezolva in generatii intregi.
(...) "
  
- Despre viata umana, copilul nenascut, perspectiva avortului din perspectiva sociala, economica, si crestina. Despre tineri, casatorie, familia din Romania. De ce se darama familia in Romania?

- Ce inseamna desfranarea, curvia, preacurvia?

- CAsatoria de proba, relatiile sexuale incepute inaintea cununiei religioase se numesc relatii de desfranare, de curvie?

- Cuplu sau curvie? Cat de mare este pacatul curviei?

- Parintii si bunicii isi fac datoria fata de copii?

- Cei care sunt toleranti la homosexualitate fac bine ce fac prin aceasta toleranta sau fac si ei pacat prin tolerarea homosexualitatii?

- Despre copii din canale.

- Despre copii Parintelui Tanase Nicolae de la Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti".

- De ce a fost arestat si executat Constantin Brancoveanu?

- De ce nu mai sunt baieti seriosi, fete serioase?

- De ce parintii nu isi dau ei "palme" dupa ce fetita lor, fata lor ramane insarcinata? De ce ajung aceste fete sa se spanzure, sau sa-si taie venele?  A cui e vina a fetei, tinerei femei sau a parintilor?

Pentru raspunsul la aceste intrebari si altele ascultati conferinta: „Marturisirea Credintei: intre Dragoste si toleranta.” de mai sus.


Conferinte utile:
VALOAREA VIETII IN LIBERTATEA CUPLULUI - Pr. Nicolae Tanase

- Un baiat, o fata si Dumnezeu in prietenia lor - Pr. Nicolae Tanase

Alte conferinte externe siteului cu Pr. Nicolae Tanase: http://www.ortodoxmedia.com/autor/1/Pr-Nicolae-Tanase 

Alte surse:

- Brosura: Avortul si contraceptia http://www.avortulsicontraceptia.ro/arhiva/Brosura-Avortul-si-contraceptia-7-mai-2008.pdf 

Share
 

Citeste articole similare cu acesta

Banner

Apel: Sprijina centrul de consiliere al Pro-Vita Bucuresti!

Sprijina centrul de consiliere al Pro Vita Bucuresti!- Centrul pentru consilierea in criza de sarcina si post-avort. Consiliere in sarcina nedorita - Esti insarcinata? Iti lipseste sprijinul?

Asociatia Pro-Vita iti ofera gratuit servicii de consiliere si sprijin pentru ducerea la bun sfarsit a sarcinii.

Pe lista activitatilor permanente ale Pro-Vita Bucuresti se afla si consilierea in criza de sarcina si post-avort - clic aici pentru detalii (aici vezi si adresele altor centre de consiliere din Bucuresti sau din alte orase ale Romaniei).

Aceasta activitate este una care cere specializare si dedicare, asa incat am decis sa oferim consilierei noastre un angajament ferm prin contract de munca. Astfel, ea se va putea concentra cat mai mult si fara alte obligatii profesionale asupra acestei parti esentiale din lucrarea noastra.
Apelam si la voi pentru a sprijini centrul de consiliere al Pro-Vita Bucuresti, contribuind printr-o donatie pentru salariul lunar al consilierei noastre.

Asociatia Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti - Filiala Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro


insarcinata info Suntem aici pentru tine Tu nu esti singura Sanatate si viata pentru mame si copii Ajutam mamele si copiii 1INSARCINATA.INFO - SUNTEM AICI, PENTRU TINE - Tu nu esti singura.

In fiecare zi informam si ajutam femeile insarcinate sa depaseasca dificultatea unei sarcini neasteptate.
Centrul Vietii - Centrul de Sarcina - Consiliere si Sprijin
Info Sarcina: Centru de informare si sanatate pentru toate femeile insarcinate aflate in dificultate.
VIATA ESTE UN DAR, O BINECUVANTARE DE LA DUMNEZEU. [ Sanatate si viata pentru mame si copii. ]

TELVERDE INFO SARCINA - TELEFONUL VIETII: 0800 800 116 (Apel cu tarif normal in orice retea.)
Pentru sprijin, SUNA sau trimite SMS si te sunam noi.

Detalii la:

* Insarcinata.info

* Insarcinata.info/servicii

* Insarcinata.info/informatii

* Insarcinata.info/echipa

* Insarcinata.info/ajuta-o-mama

* Insarcinata.info/contact

SALVEAZA O VIATA! AJUTA MAMA SI COPILUL! EI DEPIND DOAR DE TINE.

- Insarcinata.info/ajuta-o-mama

TELVERDE CENTRU DE CONSILIERE - TELVERDE INFO SARCINA - 0800 800 116

Centru de informare si sanatate a sarcinii ce initiaza si desfasoara in Romania activitati medicale sustinute de o echipa de specialisti pe diverse domenii de activitate: Psihologie, Psihoterapie, Medicina, IT, Marketing, Comunicare, Fundraising, Management, Drept, Economie.

Intr-o societate civilizata consideram ca accesul la sanatate este un drept pentru fiecare cetatean, indiferent de varsta, categorie sociala, mediu de provenienta sau venit. O femeie insarcinata are nevoie cu atat mai mult de un sprijin real, pe intreaga perioada a sarcinii, mai ales cand societatea actuala nu incurajeaza natalitatea prin legi, beneficii sau sprijin material substantial in perioada de dificultate financiara a mamei.

Echipa noastra a salvat, de cand si-a inceput activitatea si pana in prezent 973 de mame si 721 de copii. Proiectul nostru de sanatate si viata pentru mame si copii se sustine doar prin donatii. Ajuta-ne sa continuam! Cu doar 10 € pe luna, poti salva o viata.
Depindem in mod direct de modul in care oamenii se implica si se responsabilizeaza pentru o societate sanatoasa. Noi te ajutam sa intelegi care sunt activitatile noastre si iti prezentam punctual cheltuielile si rezultatele noastre.

Centrul Telverde are nevoie de ajutorul tau pentru a-si continua activitatea de a salva vieti. Fiecare viata merita salvata.
Pentru a ajunge la fiecare mama in parte, noi cheltuim 10 € lunar, iar pentru a sprijini o mama si copilul ei, cheltuim 40 € lunar.
O intreaga societate are beneficii directe din sustinerea vietii si protejarea mamei si a copilului. Toate societatile civilizate se coresponsabilizeaza pentru protejarea celor mai fragili, mai mici si mai neajutorati. Ajuta mama si copilul! Depind doar de tine.

Costuri Echipa Consilieri – 1500 €/luna
Costuri Comunicare – 900 €/luna
Costuri Centrul Sfanta Teodora – 400 €/luna
Costuri Total = 2800 €/luna brut, din care se platesc impozite CAS catre Stat

Avem nevoie urgenta pentru acoperirea cheltuielilor pentru urmatoarele 3 luni. 2800 €/luna * 3 = 8400 €

- Insarcinata.info/campaigns/telverde-centru-de-consiliere

Insarcinata.info este un proiect de sanatate si viata pentru mame si copii al Asociatiei Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti, filiala Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro


Copiii nenascuti sunt fiinte umane, sunt oameni - Dovada, poze, marturii.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.

Vezi poza mai mare: Noah, copilul nenascut de 12 saptamani - Fotografie 799x522 pixeli

Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, shows humanity of unborn - LifeSiteNews.com

- Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, will amaze you - LiveActionNews.org

- 6 copii ale caror vieti modifica datele dezbaterilor despre avort - StiriPentruViata.ro

- Cum arata un copil la 12 saptamani. Fotografii si marturii tulburatoare despre sase bebelusi avortati (avort spontan - pierderi ale sarcinii, nasteri premature: Noah - 12 saptamani si 5 zile, Adelaide Caines - 24 saptamani, Walter Joshua Fretz - 19 saptamani, Nathan Isaiah - 13 saptamani si 4 zile, Christian Buchanan [Mama lui Christian, Lacey, a realizat aceasta inregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus sa faca avort sau s-au intrebat de ce nu a făcut acest lucru cand au vazut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsa ca Christian – si toti ceilalti copii – sunt valorosi, in ciuda oricarei afectiuni, handicap sau circumstanta dificila cu care ei sau parintii lor s-ar putea confrunta. Christian a aratat lumii ca fiecare copil merita o sansă la viata.], David Raphael - 6 saptamani) - GanduriDinIerusalim.com

- 10 lucruri uimitoare care se intampla la copii inainte de nastere - 10 amazing things that happen to babies before birth - LiveActionNews.org


Clinicile de Avorturi, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "Sanatatea Reproducerii" DEMASCATE! 

[investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa le puteti vedea mai jos]
Clinicile de AVORTURI, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "SANATATEA REPRODUCERII" sunt DEMASCATE! - Investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa de catre Centrul pentru Progres Medical (CPM) - Center for Medical Progress (CMP)Trafic cu organele copiilor avortati (ucisi prin avort - AVORT sau "intreruperea sarcinii" = PRUNCUCIDERE) sau organele copiilor nascuti vii (avort prin nastere-partiala) si apoi ucisi in urma prelevarii (zdrobirii, sfaramarii si taierii corpului copilasilor [COPII FIIND INCA VII] in sau in afara uterului mamei) de tesuturi si organe (inima, ficat, plamani, timus, ochi, tesut nervos [creier, maduva spinarii], picioare si maini [pentru muschi], etc.), astfel tesuturile si organele "prelevate, luate" in scopuri de "cercetari stiintifice" sunt vandute ilegal (traficate) pentru "testarile clinice" ["clinical trials"] de medicamente, de produsele cosmetice, pentru "cercetari in regenerarea celulara" cu sau fara celule stem, etc., vanzarea organelor copiilor avortati (sau ucisi in sau in afara uterului in urma luarii tesuturilor si organelor) se face catre: companiile BioTech - Biotechnology [StemExpress, Novogenix, ABR (ADVANCED BIOSCIENCE RESOURCES, INC - Advanced BioScience Laboratories, Inc (ABLinc): Advancing Vaccines and BioTherapeutics), etc.] sau BigPharma (companiile din Marea Industrie Farmaceutica si Cosmetica), la universitati, etc.

Investigatiile au fost facute sub acoperire cu camera ascunsa pe o perioada de 3 ani (2012 - 2015) de catre Centrul de Progres Medical (The Center for Medical Progress). http://www.CenterForMedicalProgress.org

"PROFIT" - Banii obtinuti Ilicit de catre Planned Parenhood din [Traficul de] Organe si Tesuturi ale Copiilor Avortati - Lantul de clinici Planned Parenthood, clinici de Avorturi (si servicii de "Planificare Familiala", "Planning Familial", "Sanatatea Reproducerii") DEMASCATE!

"PROFIT" - Planned Parenthood's Illicit Moneymaking From Baby Body Parts - Abortion clinics, "Family Planning Clinics" and "Reproductive Health Services" EXPOSED!

Video: Published on Jan 5, 2016


Vezi mai mult despre minciunile Clinicilor de Avorturi, Planificare Familiala ("Planning Familial") si serviciile pentru Sanatatea Reproducerii ("Educatie Sexuala" - "Sexual Education", "Drepturile Reproducerii" - "Reproductive Rights", "Drepturile Sexuale" - "Sexual Rights", etc.) la:

- Clinicile de Planificare Familiala DEMASCATE ! - Cabinetele de Planificare Familiala (Planning Familial) DEMASCATE ! - Family planning clinics EXPOSED ! - Planned Parenthood EXPOSED ! - Investigarea minciunilor medicale si de manipulare cu camera ascunsa!


Campanie de panotaj - Pro Vita Bucuresti

Campania de panotaj "Cu totii am fost odata embrioni."

Martie 2012: Tema de anul acesta este "Cu totii am fost odata embrioni".
 TU. EU. NOI TOTI. AM FOST ODATA EMBRIONI. Protejeaza viata! Spune NU avortului! - Campania de panotaj - foto panou - Martie 2012 - Pro Vita Bucuresti


Campania de panotaj "Avortul opreste o inima care bate!" a inceput

ACTUALIZARE 30 martie 2011: Primul panou a fost deja decorat si se afla la intersectia intre Bd. Libertatii si Calea 13 Septembrie, vis-a-vis de Palatul Parlamentului (vezi foto). Locatia a fost aleasa pentru a atrage atentia alesilor nostri. Simultan cu montarea panoului, toti parlamentarii romani in functie au primit o informare cu privire la desfasurarea "Marsului pentru viata" 2011.

In zilele urmatoare vor fi decorate si alte panouri.
Va multumim mult pentru sprijinul acordat si asteptam in continuare donatiile voastre pentru a continua campania!

Martie 2011: Tema campaniei publicitare outdoor 2011 este "Avortul opreste o inima care bate".

Avortul opreste o inima care bate! - Campania de panotaj a inceput - foto panou - Martie 2011 - Pro-Vita Bucuresti
 
Detalii despre campaniile de panotaj Pro-Vita (Pentru Viata - Pro-Life) la: www.ProVitaBucuresti.ro

MARSUL PENTRU VIATA - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie
MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA
Sambata 25 martie 2017

Marsul Pentru Viata (Pro Vita) in Romania si Republica Moldova 2017: Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine. - Vino la Marsul Pentru Viata (Pro-Vita, Pro-Life) sambata 25 martie 2017!Comunicat de presa Marsul pentru viata 2017 – „Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine” (Asociatia Studenti Pentru Viata)

In 25 martie 2017, in Romania si Republica Moldova se va organiza Marsul pentru Viata 2017 "Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine".
In Romania, Marsul pentru Viata se afla la editia a VII-a (2017).

Mars Pentru Viata in Bucuresti, sambata 25 martie 2017, ora 12:30 Parcul Unirii. Traseu: Parcul Unirii - Parcul Tineretului.
Marsul pentru Viata din Bucuresti in 2017 este organizat de Asociatia Studenti pentru Viata (SPV).

- Descarca de aici MATERIALE PROMO cu Marsul pentru Viata: LOGO, AFIS EDITABIL, foto de profil / cover Facebook, PANCARTE pe care le poti printa pentru mars - Asociatia Studenti Pentru Viata

- Reportaj – Patriarhia sprijina Marsul pentru viata 2017 „Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine” (Asociatia Studenti Pentru Viata)

- Sinodul BOR (Bisericii Ortodoxe Romane), declaratie publica in sprijinul Marsului pentru viata 2017 "Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine" (Asociatia Studenti Pentru Viata)
Pentru orasele in care se desfasoara si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania si Republica Moldova vedeti: MarsulPentruViata.ro

„Marsul pentru Viata” este un eveniment care se desfasoara anual, concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei de 25 martie (sarbatoarea „Buna Vestire”) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea pro vita (pentru viata, pro life). 

Scopul este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei societati solide si sanatoase.

25 Martie - Sarbatoarea Buna Vestire, cea mai veche sarbatoare a Maicii Domnului (25 Martie - Ziua Femeii Crestine si Mamei Crestine)

25 Martie - Ziua Internationala a Copilului Conceput, a Copilului Nenascut

March  25th - International Day of Conceived Child, of the Unborn Child


MARSUL PENTRU VIATA - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie
MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA
Sambata 26 martie 2016

Vino la Marsul pentru Viata!
MARSUL PENTRU VIATA 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA.

MARSUL PENTRU VIATA 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA.

In 26 martie 2016, in Romania si Republica Moldova se va organiza Marsul pentru Viata 2016 "Pentru viata, pentru femeie, pentru familie".
In Romania, Marsul pentru Viata se afla la editia a VI-a (2016).

Mars pentru Viata in Bucuresti, 26 martie 2016 la ora 14:00, se porneste din Parcul Unirii.
Marsul pentru Viata din Bucuresti in 2016 este organizat de Asociatia Studenti pentru Viata (SPV).


"In perioada 1 - 31 martie, in Romania si Republica Moldova va avea loc Luna pentru viata 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie, avand ca punct culminant Marsul pentru viata 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie, organizat sambata, 26 martie a.c. (...)" - Comunicatul Marsului pentru viata 2016 din 29 februarie 2016 (Comunicat de presa Asociatia Studenti pentru Viata)

Dragi prieteni ai familiei si ai vietii, in saptamana 21-26 martie au loc ultimele evenimente din "Luna pentru Viata", culminand, sambata, in peste 100 de orase din Romania si Basarabia [Republica Moldova] cu "MARSUL PENTRU VIATA" editia 2016. Va rugam sa participati! (Asociatia PRO VITA Bucuresti)


(...)
Cel mai probabil, ca oricarei femei in criza de sarcina, gandul iti fuge la avort - scap de "problema".

DAR AVORTUL NU TE FACE NEINSARCINATA, CI MAMA UNUI COPIL MORT
Pentru ca maternitatea nu incepe dupa nastere, ci din momentul conceptiei. Ca si paternitatea. Dar probabil ca el neaga ca este deja tata.

Stii ca avortul opreste inima copilului care bate de la 18 zile din momentul conceptiei [ inima copilului incepe sa bata la 18 zile de la conceptie, si la 21 de zile pompeaza sange prin sistemul circulator inchis ]. Si ca, dupa avort, femeile plang in fiecare an si se gandesc cati ani ar fi avut copilul lor daca l-ar fi nascut. Plang cand vad alti copii de acea varsta. (...)

Draga mea, nu esti singura! Si poti alege viata copilului tau! (...) E viata din viata ta! El te iubeste! Cu fiecare copil, un inger vine in lume!

(Extras din: SCRISOARE CATRE O FEMEIE IN CRIZA DE SARCINA - fluturas Asociatia Studenti pentru Viata, Marsul pentru Viata 2016)

 


MARSUL PENTRU VIATA - Fiecare viata este un dar
MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA
Sambata 21 martie 2015

Vino la Marsul pentru Viata!

MARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEIMARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI - In peste 60 de orase din Romania
MARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI - 3In Romania, Marsul pentru Viata se afla la editia a V-a (2015). Pana in prezent sunt anuntati organizatori in peste 60 de orase din Romania si, in premiera, in Republica Moldova, la Chisinau si Orhei.

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.roMARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI - In peste 60 de orase din Romania - Traieste Pentru Viata - Live For Life - vertical
Afis: Marsul pentru Viata 2015 - Fiecare viata este un dar - rezolutie mare 1787x2526 - vertical (afisul de mai sus este in rezolutie 509x720 pixeli maxim)

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.ro


MARSUL PENTRU VIATA IN ROMANIA
Sambata 22, Duminica 23 martie 2014

Vino la marsul pentru Viata!
Adoptia, o alegere nobila. - MARSUL PENTRU VIATA 2014 - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Marsul pentru Viata in Bucuresti:

MARSUL PENTRU VIATA 2014 in Bucuresti - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata vedeti: MarsulPentruViata.ro sau MarsulPentruViata.blogspot.com.

Revista Pentru Viata - Adoptia o Alegere Nobila - Nr. 2, primavara - Martie 2014 - Marsul pentru Viata


Revista Pentru Viata - Barbatul si femeia, egali si complementari - Nr. 3, toamna 2014


Revista Pentru Viata:
- Revista Pentru Viata - Iubeste-i pe amandoi! - Nr. 1 - Primavara 2013 - Marsul pentru Viata

- Revista Pentru viata - Adoptia o Alegere Nobila - Nr. 2 - Primavara 2014 - Marsul pentru Viata

- Revista Pentru Viata - Barbatul si femeia, egali si complementari - Nr. 3, Toamna 2014

 


Asuma, ajuta, adopta! - MARSUL PENTRU VIATA

Vino pe 23 martie 2013 la marsul pentru Viata!

MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Asuma, ajuta, adopta! - MARSUL PENTRU VIATA - Vino pe 23 martie la marsul 2013 pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Marsuri asemanatoare au avut loc in alte 29 de orase ale Romaniei (2013). La Bucuresti, dar si la Timisoara, Cluj, Iasi, Buzau, Oradea, Tulcea - ca sa numim doar cateva dintre localitati - s-a desfasurat cel mai mare eveniment public in apararea vietii din Romania.

Marsul pentru Viata (March for Life), Bucuresti, 2013 - Reportaj TVRiMarsul pentru Viata
este cel mai mare eveniment pro-life din Romania
. Pe 23 Martie ii asteptam alaturi de noi pe toti cei care cred ca dreptul la viata este unul dintre drepturile fundamentale ale omului, iar dragostea si compasiunea fata de o mama si copilul ei reprezinta cea mai frumoasa forma de implicare sociala si civica.
Daca pretuiesti o femeie, pretuieste si copilul ei. Daca vrei sa ajuti o femeie, ajuta si copilul ei. Daca iubesti o femeie, iubeste si copilul ei.

Iubeste-i pe amandoi! Asuma, ajuta, adopta.
Vino pe 23 Martie la Marsul pentru Viata.

Implicati-va!
Contactati colectivele locale de organizare!
Mai multe detalii despre Marsul pentru Viata din Romania la:
- MarsulPentruViata.ro sau MarsulPentruViata.blogspot.com

Revista Pentru Viata - Iubeste-i pe amandoi! - Nr. 1, primavara - Martie 2013 - Marsul pentru Viata


Descarca fisierul (4 MB)
Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierul, dati click dreapta pe link si apoi alegeti "Save Target As ..." sau "Save Link As ..."

Marsul pentru Viata - sambata 24 martie 2012 in Romania (mars national in 19 orase si 2 sate: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Tg. Mures, Satu Mare, Pitesti, Resita, Falticeni, Deva,...), duminica 25 martie 2012 in Bruxelles, Belgia si in alte tari...
- Marsul pentru Viata, anticorp intr-o societate bolnava - 24 Martie 2012 - ProVitaBucuresti.ro
- Marsul pentru Viata 2011 - 26 Martie 2011 - ProVitaBucuresti.ro
- www.facebok.com/provitabucuresti

Prima editie a "Marsului pentru Viata" in Bucuresti desfasurat pe 26 martie 2011
(vezi si galeria foto, inregistrarea video)


O stire despre Marsul pentru Viata de sambata 26 martie 2011 publicata in portalul LifeNews.com
"The provita movement in Romania is thriving in order to follow closely its more experienced colleagues from Western Europe; this year, for the first time, the “March for Life” will turn into a large scale event, scheduled for Saturday, 26th of March 2011..."
http://www.lifenews.com/2011/03/22/romania-pro-life-march-for-life-coming-up-in-three-cities/

Marsul pentru Viata - duminica 24 martie 2013 in Bruxelles, Belgia

March for Life - Marche pour la Vie - Mars Voor het Leven - Bruxelles, Belgium - Pro Life


Mars pentru Viata in Madrid (Spania) si Slovacia:

Last February 50 pro-life associations announced a march to be held in Madrid on Saturday, 26 March 2011 to celebrate International Pro-life Day - www.sialavida25m.org

MADRID, Spain, March 28, 2011 (LifeSiteNews.com) – An estimated 150,000-plus pro-lifers gathered to celebrate life and protest a new abortion law in Madrid on Sunday.  Hundreds of others marched in over 80 Spanish cities, including Barcelona, Oviedo, Zaragoza and Las Palmas, and internationally on March 25 as part of recognition for the International Day of the Unborn Child.

(...)

“We have the power of our vote,” said Dr. Joya, ”the scientific, legal and moral right on our side.”
For photographs of the march from Spain, click here.

Biggest campaign which is in progress in this days. More can see on www.25marec.sk (in slovak only)

Marsul pentru Viata - vineri 22 ianuarie 2016 in Washington, D.C., USA si duminica 24 ianuarie 2016 in Paris, Franta
March for Life - Friday January 22, 2016 Washington, D.C., USA - MarchForLife.org

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand

PRO-VIE ET PRO-FEMME vont main dans la main

PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.orgPRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.org - 2

En marche pour la Vie - Dimanche 24 Janvier 2016 Paris, France - EnMarchePourLaVie.fr

LA MARCHE POUR LA VIE est mobilisée contre le dérèglement bioéthique La bioéthique est l'éthique de la vie - la défense de la vie - est la morale de la science en général et de la médecine en particulier. La bioéthique est l'éthique dans les relations avec les autres êtres vivants.  MARCH FOR LIFE is mobilized against deregulation, disruption of bioethics Bioethics is the ethics of life - the defense of life - is the moral of science in general and medicine in particular. Bioethics is ethics in relationships with other living beings.  MARSUL PENTRU VIATA este mobilizat impotriva dereglarii, perturbarii bioeticii Bioetica reprezinta etica vietii - apararea vietii - este morala a stiintei in general si a medicinei in special. Bioetica este etica in relatiile cu fiintele vii.LA MARCHE POUR LA VIE est mobilisée contre le dérèglement bioéthique
La bioéthique est l'éthique de la vie - la défense de la vie - est la morale de la science en général et de la médecine en particulier. La bioéthique est l'éthique dans les relations avec les autres êtres vivants.

MARCH FOR LIFE is mobilized against deregulation, disruption of bioethics
Bioethics is the ethics of life - the defense of life - is the moral of science in general and medicine in particular. Bioethics is ethics in relationships with other living beings.

MARSUL PENTRU VIATA este mobilizat impotriva dereglarii, perturbarii bioeticii
Bioetica reprezinta etica vietii - apararea vietii - este morala a stiintei in general si a medicinei in special. Bioetica este etica in relatiile cu fiintele vii.


Marsul pentru Viata in alte tari

March for Life - Canada
March for Life - USA
Rally for Life - Irlanda
Mars voor het Leven - Olanda
Marsch für's Läbe - Elvetia
Marsch für das Leben - Germania
Mars voor het Leven - Marche pur la Vie - Belgia
Marche pur la Vie - Franta
Si a la Vida - Spania
Marcia per la Vita - Italia
Mars pentru Viata - Slovacia


PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

PRO LIFE

Life begins at conception

POUR LA VIE

La vie commence à la conception


silenced-pro-life-marsul-tacerii-1-iunie-2010-pro-vita-bucuresti Pe data de 1 Iunie 2010, Pro Vita Bucuresti organizeaza "Marsul Tacerii". Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut.

Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.

 


Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara. 

Punctul de intalnire va fi in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17:00.

Detalii la: http://www.provitabucuresti.ro/activitati/manif-conf/219-marsultacerii2010

 


Invitam pe toti crestinii carora le pasa de viitorul acestei natiuni sa semneze si sa raspandeasca Declaratia de la Timisoara !

Declaratia de la Timisoara a fost finalizata si lansata in 20 martie 2010.

Detalii la: http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

Multumim tuturor care s-au implicat in redactarea declaratiei.

the-pill-kills-protest-the-pill-sat-jun-5-2010-PKwide5

CAT COSTA UN AVORT?
O VIATA UMANA, O VIATA A UNEI PERSOANE, O VIATA A UNUI OM!

COMBIEN UN AVORTEMENT?
UNE VIE HUMAINE,  LA VIE D'UNE PERSONNE, UNE VIE D'UN HOMME!

HOW MUCH DOES AN ABORTION COST?
A HUMAN LIFE, A LIFE OF A PERSON, A LIFE OF A MAN!

Without the right to life... All other rights are meaningless - Pro-Life Women - Pro-Life Campaign - Fara dreptul la viata... Toate celelalte drepturi sunt lipsite de sens - Femei Pro-Vita (Pentru Viata) - Campanie Pro-Vita (Pro-Life) - ProLifeCampaign.ie


Without the right to life... All other rights are meaningless
Pro-Life Women - Pro-Life Campaign

Sans le droit à la vie... Tous les autres droits sont dénués de sens
Femmes Pour la Vie  - Campagne Pour la Vie

Fara dreptul la viata... Toate celelalte drepturi sunt lipsite de sens
Femei Pro-Vita (Pentru Viata) - Campanie Pro-Vita (Pro-Life)

PRO LIFE

Life begins at conception

POUR LA VIE

La vie commence à la conception

PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

Sus

Copyright © 2018 Adevarul despre Avort.
Copyright © 2018 Adevarul despre Avort.Reproducerea sub orice forma, in intreg sau parte, a materialelor, este permisa si incurajata si poate fi facuta in conditiile acestei licente, adica doar in scopuri non-comerciale si trebuie sa fie insotita de citarea sursei. Modificarea materialelor preluate este interzisa. Respectarea conditiei de "fair use" (utilizare cinstita) este obligatorie.
 

Avortul pe scurt...

C A R T E

Indrumarul-medical-si-crestin-despre-viata-al-Federatiei-Organizatiilor-Ortodoxe-Pro-Vita-din-Romania-Autori-Dr.Christa-Todea-Gross,-Preot-prof.-dr.-Ilie-Moldovan-Editura-Renasterea-2008-Coperta-1

Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea, Cluj-Napoca, 2008
Cartea este scrisa pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ai anumite cunostinte medicale ca sa intelegi ce scrie in ea.
Descarcare / Download Carte - GRATUIT

Marketing pentru genocid
Cartea isi propune sa contribuie la prezentarea cat mai clara a originilor, mijloacelor si scopurilor urmarite de "industria avorturilor". Intr-adevar, cand vorbim despre avort vorbim si despre o industrie - despre o imensa afacere, cu implicatii si sustineri puternice in guverne si in institutiile supra-nationale, globaliste - care are ca "obiect de activitate" si mijloc de obtinere a profitului uciderea copiilor nenascuti.


Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014 (prima ed) - ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014

Titlu original:
ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013
AbortionExploitsWomen.com

Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)
Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- Pornografia maladia secolului XXI (21)

Pentru mai multe carti, brosuri, afise, pliante Pro-Vita, etc. click aici

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului."  (Jeannie W. French)
Pentru ca exista intotdeauna un motiv pentru a alege viata!

"The response to crisis pregnancy is to eliminate the crisis, not the child." (Jeannie W. French)
Because there's always a reason to choose life!

"Ca Tu ai zidit rarunchii mei Doamne, Tu m-ai alcatuit in pantecele maicii mele." (Psalmul 138, verset 13 - Biblia)

"Quia Tu possedisti renes meos suscepisti me de utero matris meae." (Psalmul 138:13 - Biblia vulgata sau Vulgata in latina - Latin Vulgate Bible)

"That You built my reins Lord, You knit me together in my mother's womb." (Psalm 138, verse 13 - Bible)

"Orice tara care accepta avortul nu isi invata oamenii sa iubeasca, ci ii invata sa foloseasca orice violenta pentru a obtine ceea ce vor."  (Maica Tereza de Calcutta)

"Any country that accepts abortion is not teaching its people to love, but to use any violence to get what it wants." (Mother Teresa of Calcutta)

"Avortul omoara constiinta si distruge pacea.” (Maica Tereza de Calcutta)
"Abortion kills consciousness and destroy peace." (Mother Teresa of Calcutta)

"Numarul de avorturi arata starea morala a unei natiuni." (Patriarhul Chiril al Rusiei)
"Number of abortions show moral status of a nation." (Patriarch Kirill of Russia)

"Calea de realizare a binelui comun si a pacii este inainte de toate respectul fata de viata umana.” (Papa Benedict al XVI-lea)
"The way to achieve the common good and peace is above all respect for human life." (Pope Benedict XVI)

"Fara dreptul la viata, nici un alt drept nu poate avea inteles." (Ronald Reagan)
"Without the right to life, no other right can not be understood." (Ronald Reagan)


Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.


Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale. - Pro Vita Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro
Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale.

Strigatul mut. Afla adevarul despre avort!

Cultura Vietii - Blog de promovare a valorilor vietii - Pro Vita - Pro Life

CulturaVietii.ro - Stiri, informatii si analize pro-vita si pro-familie - Temele de interes ale blogului provita: bioetica (etica vietii si etica medicala - avort, reproducere asistata, handicap, contraceptie, fertilizare in vitro - FIV, etc.), eutanasie, sinucidere asistata, transplant de organe, handicap, clonare, inginerie genetica, celule stem, casatorie, familie, sexualitate, adoptie, demografie, prostitutie, trafic de persoane, homosexualitate, casatorie intre persoane de acelasi sex, politica, legislatie, etc. - toate dintr-o perspectiva conservatoare, in sens religios dar si al stiintelor juridice, politice si filosofice.

MEDICI PENTRU VIATA - In apararea vietii umane, din prima clipa. - MediciPentruViata.ro
"Medicii pentru viata" isi propun apararea vietii umane in toate stadiile sale, din momentul conceptiei pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele si deontologia medicale autentice.

Canal video Pro-Vita:
ProvitaTV.ro este un canal video dedicat filmelor documentare de interes pentru cei care sustin valorile pro-vita si manifesta interes pentru bioetica. Filmele abordeaza subiecte precum respectul pentru viata, avortul, eutanasia, reproducerea asistata, transplantul de organe, handicapul, clonarea, ingineria genetica, terapia cu celule stem etc.

Pro Vita Bucuresti pe Vimeo

Pro Vita Bucuresti pe Youtube

Ghid legislativ pentru familie si parinti Pro Vita Bucuresti

Alaturati-va initiativei
"UNUL DINTRE NOI"
pentru a strange 1 MILION de semnaturi in 2013
Unul dintre noi - One of Us
Alaturati-va initiativei "UNUL DINTRE NOI" pentru a strange 1 MILION de semnaturi in 2013 - Unul dintre noi - One of Us

Start in initiativa cetateneasca europeana „Unul dintre noi” - CulturaVietii.ro

Imi vaccinez fetita contra HPV?

Asociatia Provita - Filiala Bucuresti va ofera un material informativ despre vaccinul impotriva papilomavirusului uman (HPV).
Descarca pliantul de aici

 
DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!

Asociatia Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.


Valea Plopului 418 Orphans on Facebook - Voluntari in Romania pentru a ajuta copii orfani (si copii salvati de la avort) din asezamintele de plasament familial Pro-Vita din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova

Alianta Familiilor din Romania - AFR - Pentru familii adevarate si puternice.
 
Coalitia pentru Familie - CoalitiaPentruFamilie.ro

Filantropia Bisericii Ortodoxe
Filantropia Bisericii Ortodoxe - Harta cu activitatea social-filantropica, centrele social-filantropice si medicale ale Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) - Patriarhia Romana

Harta cu activitatea social-filantropica, centrele social-filantropice si medicale ale Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) - Patriarhia Romana - map.Patriarhia.ro

"Cel ce iubeste pe Domnul a iubit mai-nainte pe aproapele sau" (Sfantul Ioan Scararul)

Anti-Abortion Campaigns

International Pro-Life, Anti-Abortion Campaigns

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.org

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.org - 2PRO LIFE + PRO WOMEN go hand in hand - PRO LIFE CAMPAIGN - March For Life - Friday January 22nd 2016 in Washington DC, USA - MarchForLife.org

MARCHE POUR LA VIE - Dimanche 24 Janvier 2016 Paris, France
ETAT D'URGENCE: 600 AVORTEMENTS PAR JOUR - SA VIE EST MENACEE, PROTEGEONS-LA!

MARCHE POUR LA VIE - Dimanche 24 Janvier 2016 - ETAT D'URGENCE: 600 AVORTEMENTS PAR JOUR - SA VIE EST MENACEE, PROTEGEONS-LA! - JOURNEE DE L'ENFANT A NAITRE - ENGAGEZ-VOUS POUR LA DEFENSE DE LA VIE! - EnMarchePourLaVie.fr & ChoisirLaVie.fr

JOURNEE DE L'ENFANT A NAITRE - ENGAGEZ- VOUS POUR LA DEFENSE DE LA VIE! - EnMarchePourLaVie.fr & ChoisirLaVie.fr

En marche pour la Vie - Dimanche 13 Janvier 2013 Paris, France - EnMarchePourLaVie.fr

Grande Marche nationale pour le respect de la vie - Dimanche 22 Janvier 2012 Paris, France - EnMarchePourLaVie.fr

Marche pour la Vie - Paris - Dimanche 17 janvier 2010 - Marsul pentru Viata 2010 - Pro-Vite, Pro-Vita
Patruzeci de mii de manifestanti pentru viata, la Paris (2010)
O delegatie romana de la Asociatia Pro-Vita Bucuresti a participat, pentru a treia oara consecutiv, la Marsul pentru Viata de la Paris, cea mai mare manifestare europeana de acest fel.

Provita Bucuresti a participat la cel mai important eveniment prolife european
- Marche pour la Vie - Paris 2009 - CIVITAS

O declaratie de dragoste fata de viata: Marsul de la Paris 2010 - ProVitaBucuresti.ro

Anti-Abortion Campaign by EnMarchePourLaVie.fr

Marche pour la Vie - Bruxelles - L'avortement dechire sa vie - Il y a toujours une autre solution - MarchePourLaVieBruxelles.org

Anti-Abortion Campaign by MarchePourLaVieBruxelles.org

March for Life 2010 - Washington DC - Friday, January 22nd 2010 - Marsul pentru Viata 2010 - Pro-Life, Pro-Vita

Marsul Pentru Viata 2010 - Pro-Life, Pro-Vita - March for Life 2010 - Washington DC 22 Jan 2010
Anti-Abortion Campaign also by: StopTheAbortionMandate.com


URGENT ALERT - MARCH 2010

PRESIDENT OBAMA WILL TRY TO PUSH THROUGH PRO-ABORTION HEALTHCARE LEGISLATION

 Truth about Abortion - A part of the information from this Romanian Pro-Vita (Pro-Life) movement site is put on the international, global version of Pro-Life movement site: TruthAboutAbortion.org