Victima a violentei in familie?
 Daca esti insarcinata si victima a violentei in familie, sau daca partenerul te preseaza sa faci avort, impotriva vointei tale, aici gasesti ajutor:
- Institutii active in prevenirea si combaterea violentei in familie

- Adaposturi pentru victimele violentei in familie

Ultimele articole

Campanii Anti-Avort

Alege Viata !
NU iti ucide bebelusul !

Alege viata ! NU iti ucide bebelusul ! - Campanie Anti Avort - Campanie Pro-Vita - Pentru Viata - Pro-Life

Dreptul la Viata -
Spune NU avortului
Dreptul la Viata ! Spune NU Avortului - Campanie Anti Avort - Campanie Pro-Vita - Pentru Viata - Pro-Life


International Anti-Abortion Campaigns

The Pill Kills - Pilula Ucide
The Pill Kills - The Pill Kills Women - The Pill Kills Unborn Babies - Pilula (anticonceptionala, contraceptiva hormonala, etc.) Omoara Femeile - Pilula Omoara Copii Nenascuti - Campanie Pro Life - Pro Vita - Pentru Viata
- The Pill Kills Women -
Pilula (anticonceptionala, contraceptiva, hormonala, etc.) Omoara Femeile
- The Pill Kills Babies -
Pilula Omoara Copii Nenascuti

A two-minute video overview of abortion. What it is, who it affects, how it is performed, why it happens, and why it is unjust.
A two minute video overview of abortion. A two-minute video overview of abortion. What it is, who it affects, how it is performed, why it happens, and why it is unjust. Anti Abortion Campaign by Abort73.com - Campanie Pro Life - Pro Vita - Pentru Viata
The graphic portions of this video have been obscured through pixelization. For an unfiltered look at what abortion actually does to the most helpless members of the human community, visit Abort73.com.
Anti-Abortion Campaign by Abort73.com

The Truth Trucks -
The Truth about Abortion -
Adevarul despre Avort

Where are the Truth Trucks now ? - OperationRescue.org - The Truth about Abortion - Campanie Pro Life - Pro Vita - Pentru Viata
The Truth Trucks - Anti-Abortion Campaign by OperationRescue.org

Mai multe campanii din Romania, dar si internationale, de informare, consiliere si ajutor: Campanii Anti-Avort, pliante Pro Vita, brosuri, carti, Pentru Viata - Pro Life - Choose Life ! - Alege Viata ! Nu iti ucide bebelusul ! Consiliere, Ajutor - femei in criza de sarcina, pre si post avort, familii...

Mesaje pe Twitter

Utilizatori online

Avem 41 vizitatori online
De ce atatia avortionisti au devenit Pro-Vita? - Avortionisti convertiti - Why so many abortion workers have turned Pro-Life? Imprimare
Avort - Ce spune Stiinta, Medicina
Scris de Administrator   
Joi, 18 Martie 2010
Vizualizări: 7842

Avortionisti convertiti

De ce atatia avortionisti au devenit Pro-Vita

Activistii dreptului la avort au stiut mereu sa stea la o oarecare distanta de practica in sine a avortului, nici macar numind-o, ci folosind eufemisme precum “drepturi reproductive”, “alegere. Insa cadrele medicale nu au aceasta sansa, ci se confrunta direct cu realitatea sangeroasa si cruda a avortului chirurgical.

In special, la avorturile realizate mai tarziu incarcatura emotionala este destul de puternica si adesea gaseste personalul medical nepregatit.

Majoritatea dintre ei au ajuns la un oarecare modus vivendi, la o reconciliere intre crezul lor in dreptul avortului si repulsia fata de fetusi muribunzi sau morti, dar un numar semnificativ nu a putut trece peste acest conflict, trecand in cealalta tabara: alaturi de cei pro-vita.

 

Imediat dupa leglizarea avortului in 1973, in SUA, s-a practicat metoda salina, careia in curand s-a preferat cea de “dilitare si evacuare” (D&E), pe motiv ca aceasta din urma ar fi mai sigura.

Insa, D&E provoaca mai mult stres emotional pentru avortionisti, deoarece fatul este dezmembrat si extras in bucati din uter.

Intr-u studiu, avortionistii Waren Hern si Billie Corrigan au gasit ca și daca toti membrii lor din echipa au fost de acord in principiu cu avortul in trimestrul doi, unii au comentat, dar au fost si reactii de „soc, groaza, uimire, dezgust, frica si tristete”. Un alt studiu din 1979 publicat in American Journal of Obstetrics and Gynecology a confirmat studiul anterior, descoperind “reactii emotionale puternice in timpul sau dupa procedura si visuri nelinistitoare ocazionale”.

In urma unui studiu publicat in octombrie 1989, in Social Science and Medicine, s-a observat ca furnizorii de avort au fost indurerati, vazand fetusii, indiferent de faptul cat de devotati au fost fata de dreptul la avort. Se pare ca nu exista o doza suficienta de convingere ideologica, care sa poata apara pe furnizori impotriva reactiilor emotionale fata de avort.

Studiile sunt putine asupra acestei realitati, dar marturiile sunt cu atat mai semnificative.

Avortionista Lisa Harris a rupt tacerea in 2008 in paginile jurnalului Reproductive Health Matters. Cand ea insasi a fost insarcinata in 18 saptamani, dr. Harris a efectuat un avort D&E a unui fat la aceeasi varsta de 18 saptamani. Lisa Harris si-a simtit propriul copil dand cu piciorul in momentul cand a smuls un picior fetal cu forcepsul: “Instantaneu lacrimi mi-au curs din ochi – fara sa vreau sa accept ceea ce se intampla – chiar daca eram constienta. Am simtit ca si cum raspunsul meu vine in intregime din trup, trecand complet pe langa procesul uzual cognitiv. Parea ca un mesaj se duce din mana mea si din uterul meu la glandele lacrimilor mele. A fost un sentiment coplesitor – un raspuns visceral brutal – o traire profunda si nepregatita de formarea mea sau de politica mea feminista pentru dreptul la avort. A fost unul dintre cele mai crude momente din viata mea."

Unul dintre medicii ginecologi convertiti rapid a fost Paul Jarrett, care a parasit aceasta indeletnicire dupa doar 23 de avorturi. Cotitura a survenit in 1974 cand a efectuat un avort al unui fat de 14 saptamani: „Cand am smuls a coasta, m-am uitat si am vazut o inimioara marunta care batea”, „si cand am gasit capul bebelusului am privit drept in chipul altei fiinte umane – pe care tocmai o ucisesem.

In 1990, Judith Fetrow, ajutor la o clinicaPlanned Parenthood(Planificare familiala), si-a dat seama ca evacuarea resturilor fetale umane ca fiind deseu medical e ceva de nesuportat pentru ea. A marturisit: „Nimeni de la „Planned Parenthood” nu a vrut acest job ...trebuia sa privesc acele manute si picioruse marunte. Uneori imi venea sa plang.” Acum Fetrow este implicata in miscarea pro-vita, activand in American Life League.

Kathy Sparks era si ea responsabila de evacuarea „deseurilor” umane la o clinica de avorturi din Illinois. Ea povesteste printre altele: „Oasele bebelusului au fost mult prea dezvoltate pentru a le smulge cu chiureta, asa ca medicul trebuia sa extraga bebelusul cu forcepsul. A scos la iveala trei din patru piese majore ...am dus bebelusul la camera de spalat, l-am pus jos si am inceput sa plang fara a ma putea controla... am plans si am plans. Acea micuta fata era formata perfect” (marturie publicata pe website-ul Pro-Life Action League in 2004).
Sparks, actualul director al unui centru pentru sarcina in criza, unde coordoneaza peste 20 de voluntari, a lucrat de asemenea in industria avortului ca asistenta, unde a fost acuzata pentru lipsa de profesionalism.

Luhra Tivis a fost secretara la clinica de avorturi a lui George Tiller, cel care a fost ucis in 2009 de catre un activist radical pro-vita. In clinica sa, care dispunea de un crematoriu propriu, se efectuau avorturi la sarcini inaintate. La un moment dat, ea trebuia sa asiste la arderea fetusilor avortati, unde putea „sa miroasa acei bebelusi arzand”. Tivis a parasit locul ei de munca si a devenit voluntar la Operation Rescue, o organizatie pro-vita.

Alti fosti implicati in industria avortului au intrat in miscarea pro-vita datorita tehnologiei ultrasunetului. Abby Johnson este cel mai recent exemplu: ea a fost director pentru regiunea Dallas a organizatiei „Planned Parenthood”. Urmarind la ecograf cum un fat a fost dezmembrat si smuls din uterul mamei sale, inima ei a fost convertita. Joan Appleton, o asistenta sef la o clinica din Falls Church, Virginia, care a efectuat mii de avorturi, povesteste, de asemenea, cum acele imagini pe monitor au dus-o la trezire: „Urmaream monitorul. Am vazut bebelusul cum a fost smucit. Am vazut bebelusul cum si-a deschis gura... dupa aceasta procedura m-am clatinat in sens literal.

Bernhard Nathanson, fost detinator al unei clinici de avorturi si responsabil pentru peste 60.000 de avorturi si co-responsabil pentru legalizarea avortului in SUA in 1973, a fost convertit observand la ecograf „strigatul mut” al copilului care presimte apropierea chiuretei ucigatoare. Filmul realizat de el, „Strigatul mut”, a devenit celebru in miscarea pro-vita din lumea intreaga.

Studiul acesta a fost facut de Hern si Corrigan intr-o tara precum America, unde incepand din 1973 avortul a fost legal fara nicio limita de varsta, fara nicio restrictie. Cu putin timp inainte de termenul de nastere, copilul poate fi ucis in pantecele mamei sale si „evacuat”.
Aceasta meserie a devenit o rutina – cum niciodata in istoria omenirii nu s-a mai intamplat – majoritatea oamenilor implicati direct in aceasta activitate au ajuns la impietrirea iremediabila a inimii, dar pe unii Dumnezeu ii trezeste in mod brutal. Insasi tehnologia moderna ii apropie mai mult de acea fiinta pe care ei o distrug. Acestia dau marturie despre oroarea avortului ca martor ocular zi de zi.

Fie ca dupa exemplul acestor marturii, multe cadre medicale sa gaseasca curajul sa iasa din aceasta practica murdara, spre binele tuturor.

Prelucrare dupa articolul „Why so many abortion workers have turned pro-life” de JON A. SHIELDS & DAVID DALEIDEN, Lifenews.com


Sursa: Asociatia Darul Vietii

Dr. Dan Pascut - Rupe Tacerea - Directorul Spitalului de Obstretica si Ginecologie Timisoara


Cum a renuntat dr. Dan Pascut la a mai face avorturi ("intreruperi de sarcina"), de ce nu mai face avorturi, ce l-a determinat sa devina Pro-Vita, sa apere Viata.
Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.

A se vedea si filmul: LASATI COPILASII - Ce spun doctorii ginecologi, obstreticieni romani, ce spune Biserica Ortodoxa, Catolica, ce spun oamenii despre avort.

Dr. Ionel Cioata - specialist in obstetrica-ginecologie - Despre avort si alegerea sa de a fi pro-viata.


Medicul primar specialist in obstetrica si ginecologie Ionel Trifon Cioata din Timisoara vorbeste despre avort, despre modul in care a inteles dimensiunea spirituala a avortului si despre decizia sa personala de a nu mai face avorturi.


Bani insangerati - marturia lui Carol Everett despre industria avortului


Bani insangerati – marturisirea lui Carol Everett despre industria avortului
Titrarea in limba romana se activeaza selectand Romana la CC

Bani insangerati - un documentar socant si zguduitor, marturia lui Carol Everett despre industria avortului

Intre 1973 si 1983 Carol Everett, dupa ce a nascut doi copii, a facut trei avorturi. Intre 1977 si 1983 ea a fost patroana a 4 clinici de avorturi, unde s-au facut 35.000 de avorturi, o femeie murind in urma greselilor medicului care ii facea avortul.

Din 1983 si pana in prezent Carol Everett a scris cateva carti, a depus marturii in legislativele diferitelor state americane, a participat la documentare, a sustinut mii de speach-uri, a fondat organizatia The Heidi Group -- totul pentru a arata adevarul despre avort.

Cuvintele ei sunt ale omului din sistem, care dezvaluie ceea ce industria avortului incearca mereu sa ascunda si sa nege: avortul este o crima care aduce banii si distruge copii si femei.

Fragmentul de mai sus este din filmul documentar Blood Money.

Bloodmoney Trailer - Bani insangerati trailer


Purchase this film at www.BloodMoneyFilm.com

While there are graphic pictures in this trailer, we have not included them in the film.

Desi exista imagini grafice in acest trailer, nu le-am inclus in film.

TRANSCRIEREA din fragmentul video "Bani insangerati - marturia lui Carol Everett despre industria avortului":

Pusesem la punct un intreg plan de vanzare a avorturilor: se numea „educatie sexuala”.

Ideea era sa le anihilam tinerilor pudoarea fireasca, sa-i separam de parinti si de valori si sa devenim specialistii sexologi din viata lor, in asa fel incat sa apeleze la noi, iar noi sa le dam o doza mica de anticonceptionale (din cauza careia fetele sa ramana insarcinate) sau un prezervativ defect – pentru ca noi nu cumparam prezervativele cele mai scumpe, ci pe cele mai ieftine.

Obiectivul nostru era de 3 pana la 5 avorturi pe persoana, la fetele cu varsta intre 13 si 19 ani.

Le dadeam o doza mica de pastile anticonceptionale, care, pentru a avea o eficienta minima, trebuia sa fie luata la aceeasi ora in fiecare zi.

Fata nu le lua in mod corect - iar daca omiteai sa le ia, nu mai era protejata. Iar daca activitatea sexuala ajunge de la 0 sau una pe saptamana la 5-7 pe saptamana si daca fata nu mai ia pastila cum trebuie, ramane insarcinata. Si pe cine suna cand e insarcinata?

Pe noi. Noi suntem ”specialistii”.

Doamna Caramizie: Marturia unui avortionist de success Carol Everret - The Scarlet Lady: Confessions of a Successful Abortionist Carol Everett with Jack ShawIar noi eram pregatiti. Foloseam un scenariu [dupa care se ghidau angajatii nostri], intocmit in asa fel, incat sa reusesti sa anihilezi orice obiectie a clientului (a vinde inseamna a elimina obiectiile) si obtineai ”comanda”: in acest caz, avortul.
 
Atunci cand suna, prima intrebare care i se punea era: „Esti sigura?”.
Fata spune: „Cred ca sunt insarcinata.”, iar cel numit de noi consultant (de fapt un agent de „telemarketing” pe care tot ce il interesa era sa vanda prin intermediul telefonului) spunea:

„Putem sa ne ocupam noi de problema ta; nu trebuie sa stie nimeni”.

Iar urmatoarea intrebare era: „Care a fost prima zi din ultimul ciclu de menstruatie normal?”

Ea ii spunea asa-zisului consultant data, iar acesta ii spunea: „Esti insarcinata in opt saptamani”.

Nu-i spunea: „E posibil sa fii insarcinata”, sau: „S-ar putea sa fii insarcinata”; ii spunea: „Esti insarcinata in opt saptamani”.

Consultantul sadea astfel „samanta” pentru vinderea produsului nostru… Iar lucrul cel mai trist este ca in mintea fetei respective, consultantul era ”specialistul”; el era ”specialistul” in materie de sarcini.

Iar urmatoarea intrebare era: „E o veste buna sau proasta?”

Daca ar fi fost veste buna, fata n-ar fi sunat la o clinica de avorturi. Era o veste proasta. Iar cand ea raspunde: „Veste proasta”, consultantul actiona imediat, localizand si folosind frica fetei la fiecare semn de ezitare… pentru a o determina sa faca avortul.

Iar daca spunea: „Poate ca trebuie sa ma mai gandesc la asta”, ii spunea: „Ai tai te omoara daca aud; o sa ratezi participarea la echipa de majorete; trebuie sa faci avort”.

Avorturile se fac in orice moment al celor 9 luni de sarcina, nu din cauza cazului Roe v. Wade, ci a cazului Doe v. Bolton, care spunea ca pentru „sanatatea” mamei, avortul poate fi facut in orice moment al celor 9 luni.

Dar „sanatatea” era definita acolo de fapt ca sanatate MENTALA. Iar noi o intrebam pe aceasta tanara speriata: „Daca ar fi sa duci sarcina pana la capat, ai avea probleme din cauza acestei sarcini, nu-i asa?”

Ea spunea: „Da”, iar noi ii „cartografiam” foarte atent starea emotionala.

Stiam cati consultanti erau sunati si de cati oameni si care era procentul de indeplinire a tintei, iar maririle de salariu se faceau pe baza procentului de avorturi efectuate. Si primeau prime s.a.m.d.

In scurt timp, n-a mai fost vorba de-a vinde avorturi altor femei – era vorba de bani.

Ne-am dat seama ca se putea face o multime de bani din asta.

Primeam apelurile la telefon si acasa, noaptea, ca sa nu ratam nici un avort.

Fetei ii era permis sa-si vada rezultatul testului de sarcina, atat pe cele pozitive, cat si negative; si ii aratau pe un grafic de pe perete care era rezultatul: pozitiv sau negativ.

Daca era pozitiv, ii invatam pe angajatii nostri sa ia persoana de cot si sa stranga, spunand: „Esti confuza, suferi; tocmai ai primit aceasta veste ca esti insarcinata si esti cam tulburata.”

Deci, o apuca de cot, o strangea pentru a-i capta atentia si-i spunea: „Daca ai avea banii, ne-am ocupa de problema chiar acum.”

Stiam ca daca se duce acasa si vorbeste despre asta, cei din jur ar putea sa o sprijine si sa-i spuna ca avortul nu este o solutie. Dar ideea era ca daca se decidea atunci, imediat, totul era rezolvat.

Insa un anumit procent din rezultatul acelor teste este negativ. Nu sunt toate pozitive.

Si retineti ca plateai aceeasi suma de bani, indiferent daca testul era negativ sau pozitiv. Deci daca testul era negativ, aveam o alta tehnica de vanzare. Ii spuneam asa:

„Testul acesta este negativ, insa nu e suficient de sensibil ca sa detecteze o sarcina in stare incipienta. Ai putea fi, totusi, insarcinata, chiar daca testul asta este negativ. Iar tu vrei sa stii sigur… astazi, nu-i asa?”

Iar ea spunea „Da”.

Iar noi spuneam: „Uite, mai avem un test pe care-l putem face; o sa facem o sonograma”. Si o asezam pe o masa - la fel cum ai putea aseza orice alta femeie, sau un barbat sau un copil pe masa aceea - si apoi ii „cautam” o sarcina. Tot ce trebuie era sa gasesti o proeminenta - si fiecare dintre noi avem o proeminenta la nivelul abdomenului; iar fata habar nu are cum arata uterul unei femei insarcinate fata de al unei femei neinsarcinate. Asa ca gasesti o proeminenta in abdomen, mai palpezi, mai te invarti si-i spui: „Uite, vezi? – esti insarcinata”.

Ea e socata, tu o prinzi de cot si-i spui:
„Daca ai banii, putem sa ne ocupam de asta chiar azi”.

Faceam 20-30 de avorturi pe ora daca puteam; cel putin 20.

Aveam doar 21 de truse de instrumente – asta era tot ce aveam –, asa ca nu aveam cum sa le scoatem din sala de operatie, sa le curatam, sa le sterilizam, sa le sterilizam 20 de minute la temperatura inalta si apoi sa le racim.

Complicatiile - chiar spre sfarsitul perioadei in care am lucrat acolo, in ultimele 18 luni - au constat in faptul ca una din 500 de paciente avea o operatie chirurgicala care-i schimba viata intr-un mod decisiv, sau deceda. Am avut o femeie care a murit.

Dar pentru ca nu se tineau niste statistici reale - si daca poti sa acoperi, nu raportezi… (noi n-am declarat niciodata nici un caz) -, nu se stie cu adevarat ce s-a intamplat.

Am avut odata o fetita de 12 ani care a venit mestecand guma; era asa de lipsita de griji...
A avortat, a venit peste 2 saptamani la control. Nu iesea din camera; am deschis usa, iar ea era acolo - isi adusese o bucata de geam spart si isi taiase venele. Avea 12 ani...

Nu am fost de fata pe tot parcursul avortului acela; altcineva era inauntru cu doctorul, dar am intrat spre sfarsit. Nu mai vazusem niciodata atata sange. Pur si simplu, numai sange, peste tot.

Am dus-o in camera de recuperare, iar ea pur si simplu a umplut patul de sange.

Am schimbat asternuturile de cateva ori; avea tensiunea neregulata.

Dupa ce a plecat medicul... Eram foarte ingrijorata din cauza ei si am incercat sa-l sun... Prietenul fetei spunea intruna ca vrea sa o duca acasa. Tensiunea i se stabilizase un pic, dar aveam acel sentiment ca ceva nu e in regula.

La ora 10, prietenul ei imi spune: „Uitati ce e; daca se intampla ceva, o sa va sun imediat.”

La 4:30 a chemat doctorul. Acesta nu s-a uitat pe istoricul medical, a dat indicatii sa fie pusa intr-o cada cu apa fierbinte, unde i s-a scurs si ultima picatura de sange din corp.

Si m-a sunat pe la ora 6 si mi-a spus: „A murit.”.

Si a inceput imediat sa-mi spuna cum o sa musamalizeze totul.

Cum-necum, totul a mers: la autopsie nu s-a observat nimic; nu s-au adus acuzatii, nu s-a intamplat nimic, n-a sunat nimeni de la vreun ziar si n-a venit nimeni sa se intereseze de ce s-a intamplat.

Noi am omorat-o pe femeia aceea: si apoi am facut avorturi, in dimineata urmatoare.

De obicei, familiile sunt atat de afectate de ceea ce li se intampla si le e atat de rusine ca fiica lor a facut un avort si a murit din cauza asta sau cine stie ce altceva i s-a intamplat, incat nu ies niciodata in fata sa spuna ceva.

Am avut o fata, 22 ani – manechin – a intrat dansand, s-a urcat sprintena pe masa, razand la medic ca nu purta lenjerie intima.

Era insarcinata in 22 saptamani. Am pus-o pe masa. Exista o miscare numita „manevra Hansis”, pe care o face fie doctorul, fie altcineva – cel care il asista. Am facut-o eu (il asistam eu, fiind unul dintre cei doi doctori ai nostri pentru copiii din sarcini avansate); am tinut fatul - si spui asa: aici e capul, aici sunt picioarele, aici e funduletul si impingi usor fatul in jos, spre instrumente.

Prima data cand doctorul a intrat inauntru, a scos omentumul (epiplonul, „captuseala” intestinelor – ligamentul peritoneal care uneste viscerele).

Practic i-a perforat uterul si ii tragea intestinul prin uter din prima interventie cu instrumentele.

La a doua intrare, i-a scos afara intestinul si i l-a bagat inapoi.

Copilul era viu. A trezit femeia din anestezie, a pus-o in masina mea… O ambulanta in fata clinicii de avorturi inseamna o publicitate teribil de proasta. Eviti asa ceva cu orice pret.

Asa ca am pus-o in masina mea. si n-am dus-o la cel mai apropiat spital de noi. N-am dus-o la spitalul care ar fi avut cel mai bine grija de ea; ci la celalalt capat al orasului, la un spital care sa ne ajute sa musamalizeze ce facusem noi.

Chirurgul a luat aceasta fata cu intestinul scos prin vagin si cu un copil perfect si complet dezvoltat inauntrul ei si a dus-o sus, in sala de operatii.

Sapte doctori au operat pe acel copil si pe acea fata. Au trebuit sa-i faca o colostomie, sa-i resectioneze intestinul si sa-l goleasca intr-o punga.

A scos bebelusul si l-a infasurat in prosoape de unica folosinta si l-a pus in incineratorul spitalului. Toti cei sapte doctori au falsificat documentele.

Asa am omorat noi bebelusul acela. Doctorii au falsificat documentele si fetei i-am spus ca a avut o sarcina abdominala.

S-au zbatut foarte mult sa obtina fonduri medicale si vor sa creasca finantarea prin impozite in acest domeniu la 700 milioane de dolari pe an.

Avortul este un produs comercializat cu abilitate, vandut unor persoane foarte speriate, aflate intr-un moment de cumpana al vietii lor.

Aceste persoane cumpara acest produs asteptandu-se la un remediu si constata ca e defect.

Am afisat un anunt la clinica in care anuntam acoperirea cheltuielilor inca din prima luna. Era un centru de profit si eram hotarati sa deschidem mai multe clinici.

De fapt, planul nostru era sa deschidem 3 clinici de avorturi in 1983, astfel incat sa ajung milionara in 1984.

Cei care operau veneau la clinica pentru 2 sau 3 ore, pentru cate 20 sau 30 de avorturi. Veneau sa-si faca banul si sa plece. Nu-i interesa daca instrumentele nu erau curate, daca nu erau racite; tot ce-i interesa era sa-si ia banii, sa-si faca ziua de lucru si sa plece!

Pe orar erau chitantele; le ridicau la intrare, le aduceau la ghiseu la sfarsitul zilei; ii plateam in bani gheata. Fara formulare de impozit gen 1099 sau W2.

Dar sunt sigura ca oamenii care-si castiga existenta din omorarea bebelusilor raporteaza asta Fiscului...! Nu credeti?...

Doctorii pot sa va spuna ca au vazut sau vad tot timpul avorturi facute de mantuiala.

Unul dintre motivele pentru care am putut sa reglementam clinicile de avort din Texas au fost cazurile de medici avortionisti neprofesionisti raportate.

Odata, o fata a murit... S-au dus sa examineze clinica si au constatat ca foloseau instrumente ruginite, nu aveau sterilizator, nici apa calda. Dar nimeni nu vorbeste despre ce se intampla intr-o clinica de avorturi. Toata lumea se cearta, este cel mai haotic loc pe care vi-l puteti inchipui. Medicii se cearta; asistentele se cearta; toata lumea consuma droguri, toata lumea bea, au relatii amoroase.

Am recunoscut ca am fost implicata in moartea a 35.000 de bebelusi, in omorul unei femei care a decedat in urma sangerarii de la un avort facut in al doilea trimestru de sarcina, in operarea a 19 femei carora li s-au facut histerectomii sau colostomii - si nici una nu a aparut in vreun ziar si nici nu s-a intentat nici un proces.

Dar lucrul cu care nu ma pot impaca este… avortul meu… faptul ca i-am luat viata propriului meu copil.

Nu poti sa ai de-a face cu moartea si minciuna in fiecare zi fara sa nu fii afectat intr-o mare masura de ele.

Si n-a lucrat nimeni in acea clinica care sa nu mearga in spate si sa nu adune parti din corpuri de bebelusi laolalta. Si chiar daca nu faceai asta, treceai pe acolo si le vedeai pe un prosop...

Sa scoti un cap este foarte, foarte greu chiar si la 20 de saptamani. Am avut un avortionist care a tinut o fata pe masa timp de sase ore, incercand sa-i sfarme capul copilului. N-a putut.

„Ii simteam cum scot bucati dinauntrul meu. Am incercat in ultimii 25 de ani sa nu-mi mai amintesc asta. Dar imi amintesc.”

Linkuri utile:
- Biografie Carol Everett: http://en.wikipedia.org/wiki/Carol_Everett

- Marturie Carol Everett: http://www.priestsforlife.org/testimonies/1122-testimony-of-carol-everett-former-abortion-provider

- Organizatia Heidi Group: http://www.heidigroup.org

- O recenzie la cartea: The Scarlet Lady: Confessions of a Successful Abortionist: http://www.abort73.com/blog/the_scarlet_lady_carol_everett

Traducere de Andreea Tanase si Mihaela Mihaila (www.valahia.wordpress.com, cuvantdinrasarit.wordpress.com) pentru vremurivechisinoi.blogspot.ro.


*
Proiectul de lege privind infiintarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcina NU interzice avortul, ci sprijina femeia, copilul si familia!

Cititi aici textul proiectului.

Sustineti acest proiect scriindu-le celor care pot lua o pozitie publica in aceasta privinta.

Cei care doresc sa traduca din limba engleza marturii ale femeilor care au trecut prin criza de sarcina sunt rugati sa scrie un mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Daca ati trecut printr-o situatie similara cu cele prezentate pana acum si puteti da marturie despre acest fapt scrieti-ne pe aceeasi adresa.


Surse:
- http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/2012/07/consilierea-in-criza-de-sarcina-ajuta_30.html

http://www.sanatatesiviata.ro/familie-si-educatie/129-pro-vita-pentru-viata-pro-life/530-manifest-pentru-dreptul-la-viata-viata-la-superlativ-avortul-ca-problema-publica-sarcina-la-adolescente-si-educatia-sexuala-scocant-marturia-unei-foste-patroane-a-unei-clinici-de-avorturi-planificare-familiala-etc-speranta-tv-video-21-feb-2013

Eugenia („imbunatatirea rasei umane") - ieri si azi. Partea I/II


Adevaratul test al calibrului moral al unei natiuni este felul in care sunt tratati cei mai slabi si mai vulnerabili. Cum ne purtam cu aceia care nu au o voce, cu aceia care nu se pot apara singuri? Cu dizabilii, cu nenascutii, cu cei cu probleme mentale?

EUGENIA semnifica teoria si practica unei pretinse „imbunatatiri" umane prin selectie artificiala si eliminarea oamenilor „imperfecti" - inainte sau dupa nastere.
Eugenia este fiica legitima a „evolutiei" (o extindere in societate a legilor junglei prin asa-numitul „darwinism social") si ruda de sange cu eutanasia, infanticidul si genocidul rasial si Holocaustul.

O scurta istorie a eugeniei intr-un documentar realizat de Cristi Tepes pentru Televiziunea Romana - Emisiunea „Semne". Utilizat cu permisiunea realizatorului.

Subiecte discutate: eugenics, eugenie, racism, rasism, hitler, stalin, mao, selectie genetica, provita, avort, avort terapeutic, cristi tepes, selectia naturala, darwinism, teoria evolutiei, eutanasie, infanticid

Eugenia („imbunatatirea rasei umane") - ieri si azi. Partea II/II

PLEDOARIE PENTRU VIATA - Emisiune ocazionata de "Marsul pentru Viata" - TVR Info - 24 martie 2012

Emisiunea "De la + la infinit" difuzata la TVR INFO pe 24 martie 2012 a avut titlul "Pledoarie pentru viata" si a fost ocazionata de "Marsul pentru Viata" (MarsulPentruViata.ro).

Invitati: prof. dr. Vasile Astarastoae - presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Larisa Iftime - Asociatia Provita Media.

Prin telefon: Bogdan Stanciu - Asociatia "Pro Vita pentru nascuti si nenascuti", filiala Bucuresti.

Moderator - Razvan Bucuroiu.

De vazut si: EXPLOZIA SAU IMPLOZIA POPULATIEI? - Suprapopulare sau Depopulare (Subpopulare - SINUCIDEREA COLECTIVA) in toata lumea? - EUGENIE? - Eugenia sau "imbunatatirea rasei umane". PROGRAME DE DEPOPULARE sau UCIDEREA PREMEDITATA A POPULATIEI PRIN DIVERSE METODE DE DEPOPULARE - SanatateSiViata.roAlte surse:
- WeeklyStandard.com - Mugged by Ultrasound - Why so many abortion workers have turned pro-life.
- LifeTopics.org - Mugged by Ultrasound : Why so many abortion workers have turned pro-life - BY David Daleiden and Jon A. Shields
- Lifenetwork.org.au - Why so many abortion workers have turned pro-life.

Share
 
Banner

Apel: Sprijina centrul de consiliere al Pro-Vita Bucuresti!

Sprijina centrul de consiliere al Pro Vita Bucuresti!- Centrul pentru consilierea in criza de sarcina si post-avort. Consiliere in sarcina nedorita - Esti insarcinata? Iti lipseste sprijinul?

Asociatia Pro-Vita iti ofera gratuit servicii de consiliere si sprijin pentru ducerea la bun sfarsit a sarcinii.

Pe lista activitatilor permanente ale Pro-Vita Bucuresti se afla si consilierea in criza de sarcina si post-avort - clic aici pentru detalii (aici vezi si adresele altor centre de consiliere din Bucuresti sau din alte orase ale Romaniei).

Aceasta activitate este una care cere specializare si dedicare, asa incat am decis sa oferim consilierei noastre un angajament ferm prin contract de munca. Astfel, ea se va putea concentra cat mai mult si fara alte obligatii profesionale asupra acestei parti esentiale din lucrarea noastra.
Apelam si la voi pentru a sprijini centrul de consiliere al Pro-Vita Bucuresti, contribuind printr-o donatie pentru salariul lunar al consilierei noastre.

Asociatia Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti - Filiala Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro


insarcinata info Suntem aici pentru tine Tu nu esti singura Sanatate si viata pentru mame si copii Ajutam mamele si copiii 1INSARCINATA.INFO - SUNTEM AICI, PENTRU TINE - Tu nu esti singura.

In fiecare zi informam si ajutam femeile insarcinate sa depaseasca dificultatea unei sarcini neasteptate.
Centrul Vietii - Centrul de Sarcina - Consiliere si Sprijin
Info Sarcina: Centru de informare si sanatate pentru toate femeile insarcinate aflate in dificultate.
VIATA ESTE UN DAR, O BINECUVANTARE DE LA DUMNEZEU. [ Sanatate si viata pentru mame si copii. ]

TELVERDE INFO SARCINA - TELEFONUL VIETII: 0800 800 116 (Apel cu tarif normal in orice retea.)
Pentru sprijin, SUNA sau trimite SMS si te sunam noi.

Detalii la:

* Insarcinata.info

* Insarcinata.info/servicii

* Insarcinata.info/informatii

* Insarcinata.info/echipa

* Insarcinata.info/ajuta-o-mama

* Insarcinata.info/contact

SALVEAZA O VIATA! AJUTA MAMA SI COPILUL! EI DEPIND DOAR DE TINE.

- Insarcinata.info/ajuta-o-mama

TELVERDE CENTRU DE CONSILIERE - TELVERDE INFO SARCINA - 0800 800 116

Centru de informare si sanatate a sarcinii ce initiaza si desfasoara in Romania activitati medicale sustinute de o echipa de specialisti pe diverse domenii de activitate: Psihologie, Psihoterapie, Medicina, IT, Marketing, Comunicare, Fundraising, Management, Drept, Economie.

Intr-o societate civilizata consideram ca accesul la sanatate este un drept pentru fiecare cetatean, indiferent de varsta, categorie sociala, mediu de provenienta sau venit. O femeie insarcinata are nevoie cu atat mai mult de un sprijin real, pe intreaga perioada a sarcinii, mai ales cand societatea actuala nu incurajeaza natalitatea prin legi, beneficii sau sprijin material substantial in perioada de dificultate financiara a mamei.

Echipa noastra a salvat, de cand si-a inceput activitatea si pana in prezent 973 de mame si 721 de copii. Proiectul nostru de sanatate si viata pentru mame si copii se sustine doar prin donatii. Ajuta-ne sa continuam! Cu doar 10 € pe luna, poti salva o viata.
Depindem in mod direct de modul in care oamenii se implica si se responsabilizeaza pentru o societate sanatoasa. Noi te ajutam sa intelegi care sunt activitatile noastre si iti prezentam punctual cheltuielile si rezultatele noastre.

Centrul Telverde are nevoie de ajutorul tau pentru a-si continua activitatea de a salva vieti. Fiecare viata merita salvata.
Pentru a ajunge la fiecare mama in parte, noi cheltuim 10 € lunar, iar pentru a sprijini o mama si copilul ei, cheltuim 40 € lunar.
O intreaga societate are beneficii directe din sustinerea vietii si protejarea mamei si a copilului. Toate societatile civilizate se coresponsabilizeaza pentru protejarea celor mai fragili, mai mici si mai neajutorati. Ajuta mama si copilul! Depind doar de tine.

Costuri Echipa Consilieri – 1500 €/luna
Costuri Comunicare – 900 €/luna
Costuri Centrul Sfanta Teodora – 400 €/luna
Costuri Total = 2800 €/luna brut, din care se platesc impozite CAS catre Stat

Avem nevoie urgenta pentru acoperirea cheltuielilor pentru urmatoarele 3 luni. 2800 €/luna * 3 = 8400 €

- Insarcinata.info/campaigns/telverde-centru-de-consiliere

Insarcinata.info este un proiect de sanatate si viata pentru mame si copii al Asociatiei Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti, filiala Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro


Copiii nenascuti sunt fiinte umane, sunt oameni - Dovada, poze, marturii.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.

Vezi poza mai mare: Noah, copilul nenascut de 12 saptamani - Fotografie 799x522 pixeli

Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, shows humanity of unborn - LifeSiteNews.com

- Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, will amaze you - LiveActionNews.org

- 6 copii ale caror vieti modifica datele dezbaterilor despre avort - StiriPentruViata.ro

- Cum arata un copil la 12 saptamani. Fotografii si marturii tulburatoare despre sase bebelusi avortati (avort spontan - pierderi ale sarcinii, nasteri premature: Noah - 12 saptamani si 5 zile, Adelaide Caines - 24 saptamani, Walter Joshua Fretz - 19 saptamani, Nathan Isaiah - 13 saptamani si 4 zile, Christian Buchanan [Mama lui Christian, Lacey, a realizat aceasta inregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus sa faca avort sau s-au intrebat de ce nu a făcut acest lucru cand au vazut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsa ca Christian – si toti ceilalti copii – sunt valorosi, in ciuda oricarei afectiuni, handicap sau circumstanta dificila cu care ei sau parintii lor s-ar putea confrunta. Christian a aratat lumii ca fiecare copil merita o sansă la viata.], David Raphael - 6 saptamani) - GanduriDinIerusalim.com

- 10 lucruri uimitoare care se intampla la copii inainte de nastere - 10 amazing things that happen to babies before birth - LiveActionNews.org


Clinicile de Avorturi, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "Sanatatea Reproducerii" DEMASCATE! 

[investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa le puteti vedea mai jos]
Clinicile de AVORTURI, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "SANATATEA REPRODUCERII" sunt DEMASCATE! - Investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa de catre Centrul pentru Progres Medical (CPM) - Center for Medical Progress (CMP)Trafic cu organele copiilor avortati (ucisi prin avort - AVORT sau "intreruperea sarcinii" = PRUNCUCIDERE) sau organele copiilor nascuti vii (avort prin nastere-partiala) si apoi ucisi in urma prelevarii (zdrobirii, sfaramarii si taierii corpului copilasilor [COPII FIIND INCA VII] in sau in afara uterului mamei) de tesuturi si organe (inima, ficat, plamani, timus, ochi, tesut nervos [creier, maduva spinarii], picioare si maini [pentru muschi], etc.), astfel tesuturile si organele "prelevate, luate" in scopuri de "cercetari stiintifice" sunt vandute ilegal (traficate) pentru "testarile clinice" ["clinical trials"] de medicamente, de produsele cosmetice, pentru "cercetari in regenerarea celulara" cu sau fara celule stem, etc., vanzarea organelor copiilor avortati (sau ucisi in sau in afara uterului in urma luarii tesuturilor si organelor) se face catre: companiile BioTech - Biotechnology [StemExpress, Novogenix, ABR (ADVANCED BIOSCIENCE RESOURCES, INC - Advanced BioScience Laboratories, Inc (ABLinc): Advancing Vaccines and BioTherapeutics), etc.] sau BigPharma (companiile din Marea Industrie Farmaceutica si Cosmetica), la universitati, etc.

Investigatiile au fost facute sub acoperire cu camera ascunsa pe o perioada de 3 ani (2012 - 2015) de catre Centrul de Progres Medical (The Center for Medical Progress). http://www.CenterForMedicalProgress.org

"PROFIT" - Banii obtinuti Ilicit de catre Planned Parenhood din [Traficul de] Organe si Tesuturi ale Copiilor Avortati - Lantul de clinici Planned Parenthood, clinici de Avorturi (si servicii de "Planificare Familiala", "Planning Familial", "Sanatatea Reproducerii") DEMASCATE!

"PROFIT" - Planned Parenthood's Illicit Moneymaking From Baby Body Parts - Abortion clinics, "Family Planning Clinics" and "Reproductive Health Services" EXPOSED!

Video: Published on Jan 5, 2016


Vezi mai mult despre minciunile Clinicilor de Avorturi, Planificare Familiala ("Planning Familial") si serviciile pentru Sanatatea Reproducerii ("Educatie Sexuala" - "Sexual Education", "Drepturile Reproducerii" - "Reproductive Rights", "Drepturile Sexuale" - "Sexual Rights", etc.) la:

- Clinicile de Planificare Familiala DEMASCATE ! - Cabinetele de Planificare Familiala (Planning Familial) DEMASCATE ! - Family planning clinics EXPOSED ! - Planned Parenthood EXPOSED ! - Investigarea minciunilor medicale si de manipulare cu camera ascunsa!


Campanie de panotaj - Pro Vita Bucuresti

Campania de panotaj "Cu totii am fost odata embrioni."

Martie 2012: Tema de anul acesta este "Cu totii am fost odata embrioni".
 TU. EU. NOI TOTI. AM FOST ODATA EMBRIONI. Protejeaza viata! Spune NU avortului! - Campania de panotaj - foto panou - Martie 2012 - Pro Vita Bucuresti


Campania de panotaj "Avortul opreste o inima care bate!" a inceput

ACTUALIZARE 30 martie 2011: Primul panou a fost deja decorat si se afla la intersectia intre Bd. Libertatii si Calea 13 Septembrie, vis-a-vis de Palatul Parlamentului (vezi foto). Locatia a fost aleasa pentru a atrage atentia alesilor nostri. Simultan cu montarea panoului, toti parlamentarii romani in functie au primit o informare cu privire la desfasurarea "Marsului pentru viata" 2011.

In zilele urmatoare vor fi decorate si alte panouri.
Va multumim mult pentru sprijinul acordat si asteptam in continuare donatiile voastre pentru a continua campania!

Martie 2011: Tema campaniei publicitare outdoor 2011 este "Avortul opreste o inima care bate".

Avortul opreste o inima care bate! - Campania de panotaj a inceput - foto panou - Martie 2011 - Pro-Vita Bucuresti
 
Detalii despre campaniile de panotaj Pro-Vita (Pentru Viata - Pro-Life) la: www.ProVitaBucuresti.ro

MARSUL PENTRU VIATA - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie
MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA
Sambata 25 martie 2017

Marsul Pentru Viata (Pro Vita) in Romania si Republica Moldova 2017: Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine. - Vino la Marsul Pentru Viata (Pro-Vita, Pro-Life) sambata 25 martie 2017!Comunicat de presa Marsul pentru viata 2017 – „Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine” (Asociatia Studenti Pentru Viata)

In 25 martie 2017, in Romania si Republica Moldova se va organiza Marsul pentru Viata 2017 "Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine".
In Romania, Marsul pentru Viata se afla la editia a VII-a (2017).

Mars Pentru Viata in Bucuresti, sambata 25 martie 2017, ora 12:30 Parcul Unirii. Traseu: Parcul Unirii - Parcul Tineretului.
Marsul pentru Viata din Bucuresti in 2017 este organizat de Asociatia Studenti pentru Viata (SPV).

- Descarca de aici MATERIALE PROMO cu Marsul pentru Viata: LOGO, AFIS EDITABIL, foto de profil / cover Facebook, PANCARTE pe care le poti printa pentru mars - Asociatia Studenti Pentru Viata

- Reportaj – Patriarhia sprijina Marsul pentru viata 2017 „Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine” (Asociatia Studenti Pentru Viata)

- Sinodul BOR (Bisericii Ortodoxe Romane), declaratie publica in sprijinul Marsului pentru viata 2017 "Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine" (Asociatia Studenti Pentru Viata)
Pentru orasele in care se desfasoara si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania si Republica Moldova vedeti: MarsulPentruViata.ro

„Marsul pentru Viata” este un eveniment care se desfasoara anual, concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei de 25 martie (sarbatoarea „Buna Vestire”) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea pro vita (pentru viata, pro life). 

Scopul este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei societati solide si sanatoase.

25 Martie - Sarbatoarea Buna Vestire, cea mai veche sarbatoare a Maicii Domnului (25 Martie - Ziua Femeii Crestine si Mamei Crestine)

25 Martie - Ziua Internationala a Copilului Conceput, a Copilului Nenascut

March  25th - International Day of Conceived Child, of the Unborn Child


MARSUL PENTRU VIATA - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie
MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA
Sambata 26 martie 2016

Vino la Marsul pentru Viata!
MARSUL PENTRU VIATA 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA.

MARSUL PENTRU VIATA 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA.

In 26 martie 2016, in Romania si Republica Moldova se va organiza Marsul pentru Viata 2016 "Pentru viata, pentru femeie, pentru familie".
In Romania, Marsul pentru Viata se afla la editia a VI-a (2016).

Mars pentru Viata in Bucuresti, 26 martie 2016 la ora 14:00, se porneste din Parcul Unirii.
Marsul pentru Viata din Bucuresti in 2016 este organizat de Asociatia Studenti pentru Viata (SPV).


"In perioada 1 - 31 martie, in Romania si Republica Moldova va avea loc Luna pentru viata 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie, avand ca punct culminant Marsul pentru viata 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie, organizat sambata, 26 martie a.c. (...)" - Comunicatul Marsului pentru viata 2016 din 29 februarie 2016 (Comunicat de presa Asociatia Studenti pentru Viata)

Dragi prieteni ai familiei si ai vietii, in saptamana 21-26 martie au loc ultimele evenimente din "Luna pentru Viata", culminand, sambata, in peste 100 de orase din Romania si Basarabia [Republica Moldova] cu "MARSUL PENTRU VIATA" editia 2016. Va rugam sa participati! (Asociatia PRO VITA Bucuresti)


(...)
Cel mai probabil, ca oricarei femei in criza de sarcina, gandul iti fuge la avort - scap de "problema".

DAR AVORTUL NU TE FACE NEINSARCINATA, CI MAMA UNUI COPIL MORT
Pentru ca maternitatea nu incepe dupa nastere, ci din momentul conceptiei. Ca si paternitatea. Dar probabil ca el neaga ca este deja tata.

Stii ca avortul opreste inima copilului care bate de la 18 zile din momentul conceptiei [ inima copilului incepe sa bata la 18 zile de la conceptie, si la 21 de zile pompeaza sange prin sistemul circulator inchis ]. Si ca, dupa avort, femeile plang in fiecare an si se gandesc cati ani ar fi avut copilul lor daca l-ar fi nascut. Plang cand vad alti copii de acea varsta. (...)

Draga mea, nu esti singura! Si poti alege viata copilului tau! (...) E viata din viata ta! El te iubeste! Cu fiecare copil, un inger vine in lume!

(Extras din: SCRISOARE CATRE O FEMEIE IN CRIZA DE SARCINA - fluturas Asociatia Studenti pentru Viata, Marsul pentru Viata 2016)

 


MARSUL PENTRU VIATA - Fiecare viata este un dar
MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA
Sambata 21 martie 2015

Vino la Marsul pentru Viata!

MARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEIMARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI - In peste 60 de orase din Romania
MARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI - 3In Romania, Marsul pentru Viata se afla la editia a V-a (2015). Pana in prezent sunt anuntati organizatori in peste 60 de orase din Romania si, in premiera, in Republica Moldova, la Chisinau si Orhei.

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.roMARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI - In peste 60 de orase din Romania - Traieste Pentru Viata - Live For Life - vertical
Afis: Marsul pentru Viata 2015 - Fiecare viata este un dar - rezolutie mare 1787x2526 - vertical (afisul de mai sus este in rezolutie 509x720 pixeli maxim)

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.ro


MARSUL PENTRU VIATA IN ROMANIA
Sambata 22, Duminica 23 martie 2014

Vino la marsul pentru Viata!
Adoptia, o alegere nobila. - MARSUL PENTRU VIATA 2014 - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Marsul pentru Viata in Bucuresti:

MARSUL PENTRU VIATA 2014 in Bucuresti - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata vedeti: MarsulPentruViata.ro sau MarsulPentruViata.blogspot.com.

Revista Pentru Viata - Adoptia o Alegere Nobila - Nr. 2, primavara - Martie 2014 - Marsul pentru Viata


Revista Pentru Viata - Barbatul si femeia, egali si complementari - Nr. 3, toamna 2014


Revista Pentru Viata:
- Revista Pentru Viata - Iubeste-i pe amandoi! - Nr. 1 - Primavara 2013 - Marsul pentru Viata

- Revista Pentru viata - Adoptia o Alegere Nobila - Nr. 2 - Primavara 2014 - Marsul pentru Viata

- Revista Pentru Viata - Barbatul si femeia, egali si complementari - Nr. 3, Toamna 2014

 


Asuma, ajuta, adopta! - MARSUL PENTRU VIATA

Vino pe 23 martie 2013 la marsul pentru Viata!

MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Asuma, ajuta, adopta! - MARSUL PENTRU VIATA - Vino pe 23 martie la marsul 2013 pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Marsuri asemanatoare au avut loc in alte 29 de orase ale Romaniei (2013). La Bucuresti, dar si la Timisoara, Cluj, Iasi, Buzau, Oradea, Tulcea - ca sa numim doar cateva dintre localitati - s-a desfasurat cel mai mare eveniment public in apararea vietii din Romania.

Marsul pentru Viata (March for Life), Bucuresti, 2013 - Reportaj TVRiMarsul pentru Viata
este cel mai mare eveniment pro-life din Romania
. Pe 23 Martie ii asteptam alaturi de noi pe toti cei care cred ca dreptul la viata este unul dintre drepturile fundamentale ale omului, iar dragostea si compasiunea fata de o mama si copilul ei reprezinta cea mai frumoasa forma de implicare sociala si civica.
Daca pretuiesti o femeie, pretuieste si copilul ei. Daca vrei sa ajuti o femeie, ajuta si copilul ei. Daca iubesti o femeie, iubeste si copilul ei.

Iubeste-i pe amandoi! Asuma, ajuta, adopta.
Vino pe 23 Martie la Marsul pentru Viata.

Implicati-va!
Contactati colectivele locale de organizare!
Mai multe detalii despre Marsul pentru Viata din Romania la:
- MarsulPentruViata.ro sau MarsulPentruViata.blogspot.com

Revista Pentru Viata - Iubeste-i pe amandoi! - Nr. 1, primavara - Martie 2013 - Marsul pentru Viata


Descarca fisierul (4 MB)
Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierul, dati click dreapta pe link si apoi alegeti "Save Target As ..." sau "Save Link As ..."

Marsul pentru Viata - sambata 24 martie 2012 in Romania (mars national in 19 orase si 2 sate: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Tg. Mures, Satu Mare, Pitesti, Resita, Falticeni, Deva,...), duminica 25 martie 2012 in Bruxelles, Belgia si in alte tari...
- Marsul pentru Viata, anticorp intr-o societate bolnava - 24 Martie 2012 - ProVitaBucuresti.ro
- Marsul pentru Viata 2011 - 26 Martie 2011 - ProVitaBucuresti.ro
- www.facebok.com/provitabucuresti

Prima editie a "Marsului pentru Viata" in Bucuresti desfasurat pe 26 martie 2011
(vezi si galeria foto, inregistrarea video)


O stire despre Marsul pentru Viata de sambata 26 martie 2011 publicata in portalul LifeNews.com
"The provita movement in Romania is thriving in order to follow closely its more experienced colleagues from Western Europe; this year, for the first time, the “March for Life” will turn into a large scale event, scheduled for Saturday, 26th of March 2011..."
http://www.lifenews.com/2011/03/22/romania-pro-life-march-for-life-coming-up-in-three-cities/

Marsul pentru Viata - duminica 24 martie 2013 in Bruxelles, Belgia

March for Life - Marche pour la Vie - Mars Voor het Leven - Bruxelles, Belgium - Pro Life


Mars pentru Viata in Madrid (Spania) si Slovacia:

Last February 50 pro-life associations announced a march to be held in Madrid on Saturday, 26 March 2011 to celebrate International Pro-life Day - www.sialavida25m.org

MADRID, Spain, March 28, 2011 (LifeSiteNews.com) – An estimated 150,000-plus pro-lifers gathered to celebrate life and protest a new abortion law in Madrid on Sunday.  Hundreds of others marched in over 80 Spanish cities, including Barcelona, Oviedo, Zaragoza and Las Palmas, and internationally on March 25 as part of recognition for the International Day of the Unborn Child.

(...)

“We have the power of our vote,” said Dr. Joya, ”the scientific, legal and moral right on our side.”
For photographs of the march from Spain, click here.

Biggest campaign which is in progress in this days. More can see on www.25marec.sk (in slovak only)

Marsul pentru Viata - vineri 22 ianuarie 2016 in Washington, D.C., USA si duminica 24 ianuarie 2016 in Paris, Franta
March for Life - Friday January 22, 2016 Washington, D.C., USA - MarchForLife.org

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand

PRO-VIE ET PRO-FEMME vont main dans la main

PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.orgPRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.org - 2

En marche pour la Vie - Dimanche 24 Janvier 2016 Paris, France - EnMarchePourLaVie.fr

LA MARCHE POUR LA VIE est mobilisée contre le dérèglement bioéthique La bioéthique est l'éthique de la vie - la défense de la vie - est la morale de la science en général et de la médecine en particulier. La bioéthique est l'éthique dans les relations avec les autres êtres vivants.  MARCH FOR LIFE is mobilized against deregulation, disruption of bioethics Bioethics is the ethics of life - the defense of life - is the moral of science in general and medicine in particular. Bioethics is ethics in relationships with other living beings.  MARSUL PENTRU VIATA este mobilizat impotriva dereglarii, perturbarii bioeticii Bioetica reprezinta etica vietii - apararea vietii - este morala a stiintei in general si a medicinei in special. Bioetica este etica in relatiile cu fiintele vii.LA MARCHE POUR LA VIE est mobilisée contre le dérèglement bioéthique
La bioéthique est l'éthique de la vie - la défense de la vie - est la morale de la science en général et de la médecine en particulier. La bioéthique est l'éthique dans les relations avec les autres êtres vivants.

MARCH FOR LIFE is mobilized against deregulation, disruption of bioethics
Bioethics is the ethics of life - the defense of life - is the moral of science in general and medicine in particular. Bioethics is ethics in relationships with other living beings.

MARSUL PENTRU VIATA este mobilizat impotriva dereglarii, perturbarii bioeticii
Bioetica reprezinta etica vietii - apararea vietii - este morala a stiintei in general si a medicinei in special. Bioetica este etica in relatiile cu fiintele vii.


Marsul pentru Viata in alte tari

March for Life - Canada
March for Life - USA
Rally for Life - Irlanda
Mars voor het Leven - Olanda
Marsch für's Läbe - Elvetia
Marsch für das Leben - Germania
Mars voor het Leven - Marche pur la Vie - Belgia
Marche pur la Vie - Franta
Si a la Vida - Spania
Marcia per la Vita - Italia
Mars pentru Viata - Slovacia


PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

PRO LIFE

Life begins at conception

POUR LA VIE

La vie commence à la conception


silenced-pro-life-marsul-tacerii-1-iunie-2010-pro-vita-bucuresti Pe data de 1 Iunie 2010, Pro Vita Bucuresti organizeaza "Marsul Tacerii". Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut.

Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.

 


Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara. 

Punctul de intalnire va fi in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17:00.

Detalii la: http://www.provitabucuresti.ro/activitati/manif-conf/219-marsultacerii2010

 


Invitam pe toti crestinii carora le pasa de viitorul acestei natiuni sa semneze si sa raspandeasca Declaratia de la Timisoara !

Declaratia de la Timisoara a fost finalizata si lansata in 20 martie 2010.

Detalii la: http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

Multumim tuturor care s-au implicat in redactarea declaratiei.

the-pill-kills-protest-the-pill-sat-jun-5-2010-PKwide5

CAT COSTA UN AVORT?
O VIATA UMANA, O VIATA A UNEI PERSOANE, O VIATA A UNUI OM!

COMBIEN UN AVORTEMENT?
UNE VIE HUMAINE,  LA VIE D'UNE PERSONNE, UNE VIE D'UN HOMME!

HOW MUCH DOES AN ABORTION COST?
A HUMAN LIFE, A LIFE OF A PERSON, A LIFE OF A MAN!

Without the right to life... All other rights are meaningless - Pro-Life Women - Pro-Life Campaign - Fara dreptul la viata... Toate celelalte drepturi sunt lipsite de sens - Femei Pro-Vita (Pentru Viata) - Campanie Pro-Vita (Pro-Life) - ProLifeCampaign.ie


Without the right to life... All other rights are meaningless
Pro-Life Women - Pro-Life Campaign

Sans le droit à la vie... Tous les autres droits sont dénués de sens
Femmes Pour la Vie  - Campagne Pour la Vie

Fara dreptul la viata... Toate celelalte drepturi sunt lipsite de sens
Femei Pro-Vita (Pentru Viata) - Campanie Pro-Vita (Pro-Life)

PRO LIFE

Life begins at conception

POUR LA VIE

La vie commence à la conception

PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

Sus

Copyright © 2018 Adevarul despre Avort.
Copyright © 2018 Adevarul despre Avort.Reproducerea sub orice forma, in intreg sau parte, a materialelor, este permisa si incurajata si poate fi facuta in conditiile acestei licente, adica doar in scopuri non-comerciale si trebuie sa fie insotita de citarea sursei. Modificarea materialelor preluate este interzisa. Respectarea conditiei de "fair use" (utilizare cinstita) este obligatorie.
 

Avortul pe scurt...

C A R T E

Indrumarul-medical-si-crestin-despre-viata-al-Federatiei-Organizatiilor-Ortodoxe-Pro-Vita-din-Romania-Autori-Dr.Christa-Todea-Gross,-Preot-prof.-dr.-Ilie-Moldovan-Editura-Renasterea-2008-Coperta-1

Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea, Cluj-Napoca, 2008
Cartea este scrisa pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ai anumite cunostinte medicale ca sa intelegi ce scrie in ea.
Descarcare / Download Carte - GRATUIT

Marketing pentru genocid
Cartea isi propune sa contribuie la prezentarea cat mai clara a originilor, mijloacelor si scopurilor urmarite de "industria avorturilor". Intr-adevar, cand vorbim despre avort vorbim si despre o industrie - despre o imensa afacere, cu implicatii si sustineri puternice in guverne si in institutiile supra-nationale, globaliste - care are ca "obiect de activitate" si mijloc de obtinere a profitului uciderea copiilor nenascuti.


Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014 (prima ed) - ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014

Titlu original:
ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013
AbortionExploitsWomen.com

Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)
Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- Pornografia maladia secolului XXI (21)

Pentru mai multe carti, brosuri, afise, pliante Pro-Vita, etc. click aici

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului."  (Jeannie W. French)
Pentru ca exista intotdeauna un motiv pentru a alege viata!

"The response to crisis pregnancy is to eliminate the crisis, not the child." (Jeannie W. French)
Because there's always a reason to choose life!

"Ca Tu ai zidit rarunchii mei Doamne, Tu m-ai alcatuit in pantecele maicii mele." (Psalmul 138, verset 13 - Biblia)

"Quia Tu possedisti renes meos suscepisti me de utero matris meae." (Psalmul 138:13 - Biblia vulgata sau Vulgata in latina - Latin Vulgate Bible)

"That You built my reins Lord, You knit me together in my mother's womb." (Psalm 138, verse 13 - Bible)

"Orice tara care accepta avortul nu isi invata oamenii sa iubeasca, ci ii invata sa foloseasca orice violenta pentru a obtine ceea ce vor."  (Maica Tereza de Calcutta)

"Any country that accepts abortion is not teaching its people to love, but to use any violence to get what it wants." (Mother Teresa of Calcutta)

"Avortul omoara constiinta si distruge pacea.” (Maica Tereza de Calcutta)
"Abortion kills consciousness and destroy peace." (Mother Teresa of Calcutta)

"Numarul de avorturi arata starea morala a unei natiuni." (Patriarhul Chiril al Rusiei)
"Number of abortions show moral status of a nation." (Patriarch Kirill of Russia)

"Calea de realizare a binelui comun si a pacii este inainte de toate respectul fata de viata umana.” (Papa Benedict al XVI-lea)
"The way to achieve the common good and peace is above all respect for human life." (Pope Benedict XVI)

"Fara dreptul la viata, nici un alt drept nu poate avea inteles." (Ronald Reagan)
"Without the right to life, no other right can not be understood." (Ronald Reagan)


Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.


Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale. - Pro Vita Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro
Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale.

Strigatul mut. Afla adevarul despre avort!

Cultura Vietii - Blog de promovare a valorilor vietii - Pro Vita - Pro Life

CulturaVietii.ro - Stiri, informatii si analize pro-vita si pro-familie - Temele de interes ale blogului provita: bioetica (etica vietii si etica medicala - avort, reproducere asistata, handicap, contraceptie, fertilizare in vitro - FIV, etc.), eutanasie, sinucidere asistata, transplant de organe, handicap, clonare, inginerie genetica, celule stem, casatorie, familie, sexualitate, adoptie, demografie, prostitutie, trafic de persoane, homosexualitate, casatorie intre persoane de acelasi sex, politica, legislatie, etc. - toate dintr-o perspectiva conservatoare, in sens religios dar si al stiintelor juridice, politice si filosofice.

MEDICI PENTRU VIATA - In apararea vietii umane, din prima clipa. - MediciPentruViata.ro
"Medicii pentru viata" isi propun apararea vietii umane in toate stadiile sale, din momentul conceptiei pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele si deontologia medicale autentice.

Canal video Pro-Vita:
ProvitaTV.ro este un canal video dedicat filmelor documentare de interes pentru cei care sustin valorile pro-vita si manifesta interes pentru bioetica. Filmele abordeaza subiecte precum respectul pentru viata, avortul, eutanasia, reproducerea asistata, transplantul de organe, handicapul, clonarea, ingineria genetica, terapia cu celule stem etc.

Pro Vita Bucuresti pe Vimeo

Pro Vita Bucuresti pe Youtube

Ghid legislativ pentru familie si parinti Pro Vita Bucuresti

Alaturati-va initiativei
"UNUL DINTRE NOI"
pentru a strange 1 MILION de semnaturi in 2013
Unul dintre noi - One of Us
Alaturati-va initiativei "UNUL DINTRE NOI" pentru a strange 1 MILION de semnaturi in 2013 - Unul dintre noi - One of Us

Start in initiativa cetateneasca europeana „Unul dintre noi” - CulturaVietii.ro

Imi vaccinez fetita contra HPV?

Asociatia Provita - Filiala Bucuresti va ofera un material informativ despre vaccinul impotriva papilomavirusului uman (HPV).
Descarca pliantul de aici

 
DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!

Asociatia Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.


Valea Plopului 418 Orphans on Facebook - Voluntari in Romania pentru a ajuta copii orfani (si copii salvati de la avort) din asezamintele de plasament familial Pro-Vita din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova

Alianta Familiilor din Romania - AFR - Pentru familii adevarate si puternice.
 
Coalitia pentru Familie - CoalitiaPentruFamilie.ro

Filantropia Bisericii Ortodoxe
Filantropia Bisericii Ortodoxe - Harta cu activitatea social-filantropica, centrele social-filantropice si medicale ale Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) - Patriarhia Romana

Harta cu activitatea social-filantropica, centrele social-filantropice si medicale ale Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) - Patriarhia Romana - map.Patriarhia.ro

"Cel ce iubeste pe Domnul a iubit mai-nainte pe aproapele sau" (Sfantul Ioan Scararul)

Anti-Abortion Campaigns

International Pro-Life, Anti-Abortion Campaigns

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.org

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.org - 2PRO LIFE + PRO WOMEN go hand in hand - PRO LIFE CAMPAIGN - March For Life - Friday January 22nd 2016 in Washington DC, USA - MarchForLife.org

MARCHE POUR LA VIE - Dimanche 24 Janvier 2016 Paris, France
ETAT D'URGENCE: 600 AVORTEMENTS PAR JOUR - SA VIE EST MENACEE, PROTEGEONS-LA!

MARCHE POUR LA VIE - Dimanche 24 Janvier 2016 - ETAT D'URGENCE: 600 AVORTEMENTS PAR JOUR - SA VIE EST MENACEE, PROTEGEONS-LA! - JOURNEE DE L'ENFANT A NAITRE - ENGAGEZ-VOUS POUR LA DEFENSE DE LA VIE! - EnMarchePourLaVie.fr & ChoisirLaVie.fr

JOURNEE DE L'ENFANT A NAITRE - ENGAGEZ- VOUS POUR LA DEFENSE DE LA VIE! - EnMarchePourLaVie.fr & ChoisirLaVie.fr

En marche pour la Vie - Dimanche 13 Janvier 2013 Paris, France - EnMarchePourLaVie.fr

Grande Marche nationale pour le respect de la vie - Dimanche 22 Janvier 2012 Paris, France - EnMarchePourLaVie.fr

Marche pour la Vie - Paris - Dimanche 17 janvier 2010 - Marsul pentru Viata 2010 - Pro-Vite, Pro-Vita
Patruzeci de mii de manifestanti pentru viata, la Paris (2010)
O delegatie romana de la Asociatia Pro-Vita Bucuresti a participat, pentru a treia oara consecutiv, la Marsul pentru Viata de la Paris, cea mai mare manifestare europeana de acest fel.

Provita Bucuresti a participat la cel mai important eveniment prolife european
- Marche pour la Vie - Paris 2009 - CIVITAS

O declaratie de dragoste fata de viata: Marsul de la Paris 2010 - ProVitaBucuresti.ro

Anti-Abortion Campaign by EnMarchePourLaVie.fr

Marche pour la Vie - Bruxelles - L'avortement dechire sa vie - Il y a toujours une autre solution - MarchePourLaVieBruxelles.org

Anti-Abortion Campaign by MarchePourLaVieBruxelles.org

March for Life 2010 - Washington DC - Friday, January 22nd 2010 - Marsul pentru Viata 2010 - Pro-Life, Pro-Vita

Marsul Pentru Viata 2010 - Pro-Life, Pro-Vita - March for Life 2010 - Washington DC 22 Jan 2010
Anti-Abortion Campaign also by: StopTheAbortionMandate.com


URGENT ALERT - MARCH 2010

PRESIDENT OBAMA WILL TRY TO PUSH THROUGH PRO-ABORTION HEALTHCARE LEGISLATION

 Truth about Abortion - A part of the information from this Romanian Pro-Vita (Pro-Life) movement site is put on the international, global version of Pro-Life movement site: TruthAboutAbortion.org